Új évadot kap Taylor Sheridan akció-thriller sorozata, a Lioness, amelyben olyan sztárokat láthattunk, mint Zoe Saldana, Laysla De Oliveira, Nicole Kidman és Morgan Freeman, írja a Deadline.

A sorozat egy valós amerikai katonai programból merít ihletet. A főszerepben Saldaña alakítja Joe-t, aki a CIA terrorelhárításának egy központi figurája, és akinek a munkájában és a magánéletében is súlyos áldozatokat kell hoznia.

A sorozat, amelyben Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman is játszott, nagy sikert ért el azzal, hogy a Paramount+ legnézettebb sorozatpremierjeként rekordot állított fel világszerte, az első héten közel 6 millió nézőt vonzott. A feszes narratívája és erős alakításai miatt elismert sorozatot az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártja a Paramount+ számára.

A sikert a Paramount vezetői is kiemelték, akik méltatták a sorozat lebilincselő történetét és az ensemble szereplőgárda alakításait, és még több feszültséget és akciót ígértek a következő évadra.

Ha lemaradtál volna róla, a SkyShowtime-on itthonról is streamelheted, sőt, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | thriller

SkyShowtime (2023.10.30.)

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»