A Hazug csajok társasága: Az eredendő bűn kegyetlen nyárra készül az HBO Maxon. Végre itt a sorozat régóta várt visszatérése, amelynek címe ezúttal: Hazug csajok társasága: Nyári iskola - 2. évad. Az új évad premierje két epizóddal ma várható, ezt követően pedig hetente jelennek majd meg az egyes új epizódok, a finálé június 20-án kerül képernyőre.

A sorozat nem sokkal az első évad eseményei után folytatódik, és továbbra is a klasszikus horrorfilmekből merít majd ihletet. A nyári évad időnként a A texasi láncfűrészes mészárlás és a Fehér éjszakák hangulatát idézi majd – derül ki a sorozat producereitől (Roberto Aguirre-Sacasa és Lindsay Calhoon Bring). Összességében „az ijesztgetések ezúttal egy kicsit nagyobbak, kegyetlenebbek és merészebbek lesznek” Millwood lakói számára.

Annak ellenére, hogy a sorozat ebben az évadban néhány jelentős változást hoz, a visszatérő nézőket továbbra is egy maroknyi ismerős kedvenc fogadja majd. A jól ismert „hazudozók” mind visszatérnek: Bailee Madison mint Imogen, Chandler Kinney mint Tabby, Zaria Simone mint Faran, Malia Pyles mint Mouse, Maia Reficco mint Noa és Mallory Bechtel mint Kelly. És mi lenne ez a sorozat a #PLLMoms nélkül? Aki az eredeti sorozatot szerette, annak sem kell aggódnia, mert ha minden igaz, a „hazudozók" első generációja is feltűnik!

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | horror | misztikus

A lányoknak a második évadban még több szörnyűséggel kell szembenézniük – egyrészt ott van a nyári iskola a pihenés helyett, másrészt felbukkan egy újabb ellenség, aki... több»