Már júniusban láthatod: Magyar feliratos előzetest kapott az év talán legepikusabb filmje, a Kevin Costner rendezésében és főszereplésével készült Horizont: egy amerikai eposz

Befutott a magyar feliratos előzetes Kevin Costner ambiciózus projektjéhez, a Horizont: egy amerikai eposzhoz.

Costner nem csak a főszerepet játssza a filmben, hanem Jon Baird mellett rendezte, producere és társszerzője is. A sztárokkal teletűzdelt szereposztásban Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone és még sokan mások is helyet kaptak.

A történet a nyugat-amerikai terjeszkedést vizsgálja, mellyel Costner 20 év és nem mellesleg a hét Oscar-díjas Farkasokkal táncoló után tér vissza a rendezéshez. A legutóbbi ilyen jellegű munkája a 2003-as Fegyvertársak volt.

A saga első fejezetét június 26-án mutatják be itthon, a második fejezet pedig (legalábbis külföldön) augusztus 16-án érkezik. A további két részt még nem forgatták le.

A film egy nagyszabású western, amely az amerikai polgárháború körüli időszakban, az 1860-as években játszódik, és tizenöt évet ölel fel. A Horizont egy érzelmes utazásra hívja a nézőt, ahol a családok, barátok és ellenségek szemszögén keresztül ismerhetik meg Amerika hőskorát.

A film Costner 30 éve dédelgetett projektje, mellyel jelentős pénzügyi kockázatot vállalt, többek között jelzálogot vett fel otthonára.

Mutatjuk a friss magyar feliratos előzetest idelent.

dráma | western

Új-Mexikó 1861-ben: Az amerikai polgárháború a küszöbön áll, amelynek előszele megrázza Észak-Amerika déli részét. Fehér úttörők foglalják el az apacsok területeit, akik... több»