Zúzós akció sci-fivel jön Chuck Norris, előzetest kapott az Agent Recon

Chuck Norris, 84 éves kora ide vagy oda, újra akcióba lendül! Jön az Agent Recon és a mémek királyához csatlakozik Derek Ting (Supercapitalist) és Marc Singer is!

Miről szólhat egy újabb, kiöregedett akcióhősöket felvonultató nosztalgia-akciófilm?

A titkos katonai munkacsoport egy titokzatos energiazavart követ egy titkos új-mexikói bázison - értitek, minden IS rettentően TITKOS! - , ahol a gyanú szerint idegen technológiával kísérleteznek. Odaérve a csapat egy ismeretlen lénnyel találkozik, aki rendkívüli erővel, gyorsasággal rendelkezik, és képes egy seregnyi agyatlan harcost irányítani. A triónak át kell verekednie magát a megállíthatatlan hordákon, hogy megakadályozzák az emberiség pusztulását...

A fertőzöttek, egy titokzatos és feljavított katonákból álló halálos csapat, tombol, és csak Alastair (Norris), egy titkos földi biztonsági erő kapitánya vezetheti a győzelemre a támadást. Ahogy az események felpörögnek, Norris egy helikopterfegyverrel vadászik, míg Derek Ting a tapasztalt közelharci képességeit használja, hogy földbe döngölje ellenfeleit. Miután rengeteg repesz, fog és törmelék száll a csatatéren, Alastair felfedez egy titkot, amely megváltoztathatja a háború menetét, és el kell döntenie, hogyan tovább.

Nyilván megint Chuck Norris kezében van az egész világ sorsa #LOL.

Nos, minden esetre "vadító"/lelkesítő/megnyugtató(?) látni, hogy Norris ennyi év után Hollywoodban még mindig fejvesztve rohan a harcba. Van, ami sohasem változik.

 

NA Agent Recon  (2024)

akció | sci-fi

Alastair, a földi titkos biztonsági erők kapitánya behívja az újonc Jimet, hogy csatlakozzon a Green ezredes és képzett tengerészgyalogosai által vezetett küldetéshez,... több»