Mától a Disney+-on: A 3. évaddal végre visszatér a 99%-os vígjáték sorozat

Bár az iskolákban pont most kezdődik a nyári szünet, ebben a sorozatban éppen most csöngettek be újra! Friss évaddal tér vissza az Abbott Általános Iskola.

Janine Teagues (Quinta Brunson) és tanártársai, köztük Gregory Eddie (Tyler James Williams) és Melissa Schemmenti (Lisa Ann Walter), miközben diákjaikat tanítják, új leckéket ad nekik is az élet a Willard R. Abbott Általános Iskolában.

A mockumentary sitcom és szereplői számos elismerést és jelölést kaptak már, köztük Quinta Brunson a 75. Emmy-díjátadón a vígjáték kiemelkedő női főszereplőjének járó díjat, amivel 42 év óta ő az első fekete nő, aki elnyerte ezt az elismerést. A színésznő nemcsak főszereplője, de egyik alkotója is a sorozatnak. Írótársa Joya McCrory

A sorozat harmadik évada 14 epizódból áll majd, a második évad 22 epizódja és az első évad 13 epizódja után. A Rotten Tomatoes oldalán kiváló minősítésű, 99%-on áll a – te adsz egy esélyt ennek az évadnak?

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

vígjáték

A tanárok gyöngyei visszatérnek a harmadik évadban is, hogy szembeszálljanak a diákokkal, kollégákkal és az egyre inkább elviselhetetlenebb bürokratikus rendszerrel. több»