Netflix: 7 kiemelt premierfilm és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (május 6-12)

Elég változatos lesz az e heti program a Netflixen. Kapunk új valóságshow-t kőgazdagok pénzszórásáról Koreában, de jön dokumentumfilm a fociról, egy gyilkosságról és leopárdokról is. Jön egy esküvős-csajos mozi, illetve egy izgalmas eltűnéses sorozat is.

A Kőgazdagok Koreában egy valóságshow, amelyben a szingapúri gazdag Davidtól a Paris Hiltonra hasonlító koreai Hee-ra, a pakisztáni királyi Anna, az olasz divatcsoda Teodoro és Noor, az arab világ 50 millió követővel rendelkező közösségi média szenzációja – mindannyian úgy döntöttek, hogy Koreában találják meg pazar játszóterüket.

A döntő: A Wembley Stadion ostroma a 2020-as futball Európa Bajnokság döntőjének történetét meséli el, amit Anglia hazai pályán, a Wembley Stadionban vívhatott meg Olaszországgal szemben. Anglia 1966 óta először jutott döntőbe nagy tornán, így valóságos népharag zúdult a válogatottra, amikor dráma végjátékban végül alulmaradtak.

Jóval könnyedebb témát hoz A menyasszony anyja/Az örömanya című romantikus vígjáték, amely Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma szívét, annak a férfinak a fia, aki évekkel ezelőtt összetörte az övét.

A Bodkin egy izgalmas sorozatnak ígérkezik, amelyben egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és furcsább történetre bukkannak, mint azt gondolták volna.

A Köszi, jöhet a következő pedig egy romantikus sorozat lesz, amelyben Leyla Taylan egy sikeres ügyvédnő történetét ismerhetjük meg, aki egykori szerelmi csalódása után a legsikeresebb válóperes ügyvéddé vált. Most viszont élete legnehezebb ügyét kapja.

A gyilkos szakács története is egy dokumentum-sorozat, amely egy gyilkossági ügyet elemez. Az ügyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a reflektorfényben.

Végül, de nem utolsósorban a Leopárdok nyomában egy látványos természetfilm, amely két leopárdkölyköt követ, amint a csecsemőkortól a felnőttkorba vezető útjukat teszik meg.

#7

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm két leopárdkölyköt követ, amint a csecsemőkortól a felnőttkorba vezető útjukat teszik meg. több»

A dokumentumfilm két leopárdkölyköt követ, amint a csecsemőkortól a felnőttkorba vezető útjukat teszik meg.
#6

dokumentum | krimi

Netflix

A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a... több»

Rendező: Román Parrado
A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a reflektorfényben.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután átélte első szerelmének fájdalmát, amely árulással végződött, Leyla Taylan sikeres ügyvédnő lett – most pedig az ország egyik leghíresebb válási ügyén kezdett... több»

Miután barátai és egy jóképű séf segítségével felépül első szerelmének elárulásából; a sikeres ügyvédnő, Leyla Taylan elvállalja a híres harmadik feleség, Tuba Tepelioğlu válási ügyét, amelyet az év ügyeként is emlegetnek. Szemben áll vele Cem Murathan, a sorozatos párkapcsolati gyilkos, aki 15 év alatt három különböző nőtől vált el. Leyla a legszenvedélyesebben fogja védeni ügyfelét ezzel a nárcisztikus férfival szemben. Ez a szenvedély azonban felrobbantja az egész helyzetet.
#4

31 Bodkin  (2024)

(4)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és furcsább történetre bukkannak, mint azt gondolták volna.
#3

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma szívét, annak a férfinak a fia, aki évekkel ezelőtt összetörte az övét.
#2

dokumentum | sportfilm

Netflix

Anglia drámai vereséget szenvedett büntetőkkel Olaszország ellen, és káosz alakult ki, amikor több ezer jegy nélküli szurkoló próbálta megrohamozni a Wembley Stadiont. több»

2021. július 11-én a Wembley Stadionban Gareth Southgate angol válogatottja történelmi győzelem előtt állt. A csapat 1966 óta először lelkesítette az országot Anglia első nagy döntőjébe vezető úton, és az Európa-bajnokság karnyújtásnyira volt tőlük. De ahogy az angol szurkolók az ország minden sarkából megérkeztek a Wembleybe, az ünneplés gyorsan káoszba fordult. A részegség és a kábítószer-fogyasztás jeleneteiben eluralkodott a zűrzavar, és a jegy nélküli szurkolók lehetőséget láttak arra, hogy megrohamozzák a stadiont. A lenyűgöző, első kézből származó tanúvallomások és a felhasználók által generált zsigeri tartalmak segítségével ez a drámai történet egy olyan napról szól, amely eufóriával kezdődött, és egy olyan nemzetet ért véget, amely megrázkódtatásban maradt.
#1

valóságshow

Netflix

Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok... több»


Szereplők: Mimi, BamBam, Cho Saeho
Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok eleganciáját és az olasz divatikonok stílusát, akiket a koreai kultúra iránti szeretet köt össze. A szingapúri gazdag Davidtól a Paris Hiltonra hasonlító koreai Hee-ra, a pakisztáni királyi Anna, az olasz divatcsoda Teodoro és Noor, az arab világ 50 millió követővel rendelkező közösségi média szenzációja – mindannyian úgy döntöttek, hogy Koreában találják meg pazar játszóterüket.