Erre a 11 új sorozatra és évadra érdemes lesz rákattannod jövő héten (április 29-május 5, 2024)

Közel egy tucat sorozattal és új évaddal bővül a streaming világa jövő héten. Az újdonságokról pedig nem érdemes lemaradnod, hiszen olyanok debütálnak a következő napokban, mint Az ifjú Sheldon utolsó évada vagy a Star Wars: Birodalmi históriák.

A vígjátékok táborát erősíti majd a Fiaskó minisorozat, amely egy forgatásról szól, amit az egyik stábtag valamiért mindenáron szabotálni akar. Szintén a komédiák közé sorolhatjuk az Acapulcot, amely harmadik évadjához ér, amely ismét több idősíkon fut majd.

De természetesen Az ifjú Sheldon is vígjáték, nem is akármilyen, az egyik legnépszerűbb az utóbbi években. A hetedik évad az utolsó, megtudjuk, miként alakult a különc zsenipalánta élete.

A Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma egy történelmi dráma Indiából, amely kurtizánok több generáción átívelő történetét meséli el. A Psych - Dilis detektívek egy már befutott sorozat, amely eddig nem volt elérhető a Netflixen, de mostantól ott is újrázhatjátok! Új évadot kap a 9-1-1 (911 L.A.) is, szám szerint már a hetediket, amelyben Athena és Bobby nászútra indulnak, de azt váratlan események szakítják félbe.

Aki a történelmi sorozatokat szereti némi misztikummal nyakon öntve, annak a Tudor-korszakban játszódó Shardlake lehet izgalmas. Ha viszont a hollywoodi sztárokat felvonultató sorozatot kerestek a szórakoztatóipar árnyoldalairól, akkor a Hacks - A pénz beszél új évadát keressétek.

A végére három animációs sorozatot hagytunk. A legnagyobb név közülük talán a Star Wars: Birodalmi históriák, amely több szereplő több korszakban játszódó kalandjait követi. De ismerős lehet a Chip és Dale is, hiszen a két mókus kalandjai sok évtizedes múltra nyúlnak vissza, most új sorozatukhoz, a Chip és Dale: Élet a parkbanhoz kapnak második évadot. Végül, de nem utolsósorban jön a Bon, az időjárőr is, amelyben egy átlagos gimnazista egy időutazó ügynökség tagjává válik.

#11

animáció

Netflix

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a... több»

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a világ különböző korszakaiban és helyszínein történnek. Május 2-től a Netflixen.
#10

animáció | kaland | rövidfilm

Disney+

Chip és Dale visszatérnek a második évadban is, hogy újabb kalamajkákba keveredjenek. több»

Chip és Dale visszatérnek a második évadban is, hogy újabb kalamajkákba keveredjenek. Május 2-től a Disney+-on.
#9

akció | animáció | kaland | rövidfilm

Disney+

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. több»

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. Május 4-től a Disney+-on.
#8

54 Shardlake  (2024)

(1)

dráma | misztikus | történelmi

Disney+

A Tudor-korszakban, a kolostorok feloszlatása idején Thomas Cromwell elküldi Matthew Shardlake-et, hogy vizsgálja ki egy megbízott halálát a távoli Scarnsea városában. több»

A Tudor-korszakban, a kolostorok feloszlatása idején Thomas Cromwell elküldi Matthew Shardlake-et, hogy vizsgálja ki egy megbízott halálát a távoli Scarnsea városában. Május 1-től a Disney+-on.
#7

dráma | vígjáték

HBO Max

A sikert követően Deborah és Ava külön utakra térnek, főként, hogy a fiatal író kihasználja új lehetőségeit. több»

A sikert követően Deborah és Ava külön utakra térnek, főként, hogy a fiatal író kihasználja új lehetőségeit. Május 2-től az HBO Maxon.
#6

akció | dráma | thriller

Disney+

Athena és Bobby nászútra indulnak, de amikor a kötelesség hívja őket, a nyaralásuk félbeszakad. Eközben egy vadászgép csapdába ejt egy civilt, és egy szokatlan incidens miatt... több»

Athena és Bobby nászútra indulnak, de amikor a kötelesség hívja őket, a nyaralásuk félbeszakad. Eközben egy vadászgép csapdába ejt egy civilt, és egy szokatlan incidens miatt egy pár kénytelen együtt maradni. Május 1-től a Disney+-on.
#5

krimi | misztikus | vígjáték

Netflix

Shawn Spencer gyerekkora nem volt egyszerű, azonban maradi rendős édesapjának köszönhetően különleges megfigyelőképességre tett szert. Csakhogy felnőtt korára Spencer valódi... több»

Shawn Spencer gyerekkora nem volt egyszerű, azonban maradi rendős édesapjának köszönhetően különleges megfigyelőképességre tett szert. Csakhogy felnőtt korára Spencer valódi naplopóvá vált. Miután ráébred arra, hogy munkát találni bizony nem egyszerű feladat, szélhámossággal próbálja meg helyrerázni anyagi helyzetét. Így alkalmanként a rendőrségnek felajánlva állítólagos médiumi képességeit különféle ügyek felderítésében segédkezik, melyben segítségére van gyermekkori jóbarátja, Gus is. Május 1-től a Netflixen.
#4

vígjáték

HBO Max

A tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. több»

A tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. Az utolsó évad következő része május 2-tól az HBO Maxon.
#3

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. Május 1-től a Netflixen.
#2

vígjáték

Apple TV+

A harmadik évadban itt az ideje, hogy kibéküljünk a múlt hibáival és az izgalmas újdonságokkal. A jelenben az idősebb Maximo (Derbez) visszatér egy olyan Las Colinasba, amelyet... több»

A harmadik évadban itt az ideje, hogy kibéküljünk a múlt hibáival és az izgalmas újdonságokkal. A jelenben az idősebb Maximo (Derbez) visszatér egy olyan Las Colinasba, amelyet már nem ismer fel. Míg 1985-ben a fiatalabb Maximo (Enrique Arrizon) folytatja útját a sikerlétrán, miközben potenciálisan veszélybe sodorja mindazokat a kapcsolatokat, amelyekért oly keményen dolgozott. Május 1-től az AppleTV+-on.
#1

NA Fiaskó  (2024)

vígjáték

Netflix

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt,... több»

Raphaël Valande első nagyjátékfilmjét forgatja, amellyel forradalmár nagymamája hősies élete előtt tiszteleg. A forgatás fokozatosan rémálommá válik a stáb egyik tagja miatt, aki mindent megtesz, hogy szabotálja a forgatást. Április 30-tól a Netflixen.