Májusban a Netflixen: 7 új és visszatérő sorozat, amiről nem érdemes lemaradni

Sorozatok terén is el leszünk kényeztetve májusban! A Netflix olyan szériákat hoz, mint például a nálunk forgatott Eric, Benedict Cumberbatch főszereplésével!

De érkezik újabb true crime doku, ezúttal egy gyilkos szakácsról, Spanyolországból, jön egy indiai sorozat kurtizánokól, a Kőgazdagok Koreában bepillantást enged a koreaiak és Koreába kivándorolt celebek életébe és persze visszatér kedvenc kosztümös sorozatunk, a A Bridgerton család is, a 3. évaddal!

Ha van Netflix előfizetésed, csak görgess a kiválasztott műsor mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülig, kattints az ott elhelyezett streaming ikonra és élvezd a sorozatodat!

Jó szórakozást!

#7

NA Eric  (2024)

dráma | thriller

Netflix (2024.05.30.)

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

Benedict Cumberbatch egy új rejtélyt kapott.  A BAFTA- és Emmy-díjas Abi Morgan (A Vaslady) által készített thriller egy kétségbeesett apát követ, aki a 80-as évek New Yorkjának vibráló, veszélyes és mámorító utcáin küzd démonaival, miközben eltűnt fia után kutat kétségbeesetten. Vincent (Cumberbatch) New York egyik vezető bábszínésze és a rendkívül népszerű Good Day Sunshine című gyermek-tévéműsor alkotója. Ám élete felborul, amikor kilencéves fia eltűnik iskolába menet. Edgar eltűnése miatti önutálattal és bűntudattal telve Vincent ragaszkodik fia rajzaihoz, főként egy kék szörnyeteg bábuhoz, Erichez, és meg van győződve arról, hogy ha Ericet be tudja juttatni a tévébe, akkor Edgar hazajön. Miközben Vincent egyre rombolóbb viselkedése elidegeníti a családját, a munkatársait és a segíteni próbáló nyomozókat, a szükségszerűség téveszméje, Eric lesz az egyetlen szövetségese abban a törekvésben, hogy hazahozza a fiát... "Az Eric egy sötét és őrült utazás az 1980-as évek New Yorkjának szívébe - és Vincent jó, rossz és csúnya világába" - mondta Morgan a Netflixnek. 
#6

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»

Érkezik egy indiai sorozat is a nem angolnyelvű listára! Az újabb indiai produkció története a következő: Mallikajaan és Fareedan ősellenségek harcba keverednek Heeramandi örökléséért, ahol a kurtizánok királynőként uralkodnak. Az egyetlen remény a fiatal Alam, Mallikajaan legfiatalabb lánya. De mi történik, ha Alam lemond a hatalomról, és egy férfi szerelmét választja a sokak rajongása helyett? A függetlenség előtti Indiában, a szabadságmozgalom hátterében játszódó Heeramandi a szerelem, a hatalom, az árulás, a küzdelem és végül a szabadság epikus története.
#5

dokumentum | krimi

Netflix (2024.05.10.)

A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a... több»

Rendező: Román Parrado
Ez a doku-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálójával épített karriert a reflektorfényben. Spanyolország is újra beszáll tehát egy igen izgalmas történettel a nagy nemzetközi Netflix-versenybe. Kiderül, milyen sikerrel debütál majd a nem angolnyelvű sorozatok listáján ez az új true crime doku!
#4

valóságshow

Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. több»


Szereplők: Daniel Daggers
Daniel Daggers ingatlanmogul és ambiciózus ügynökcsapata a DDRE Globalnál a londoni luxusingatlanok piacát veszi górcső alá és állítja kihívás elé a vadonatúj Netflix-sorozatban. A tehetséges csapat nekivágott, hogy meghódítsa a szuperpríma high-end ingatlanpiacot Mayfair előkelő utcáitól a Holland Park exkluzív enklávéjáig! Miközben követjük a csapatot, ahogyan magánéletük szövevényeiben igyekeznek eligazodni, valamint érvényesülni a luxus ingatlanok csillogó világában, egy egész más valóságba nyerhetünk bepillantást.
#3

valóságshow

Netflix (2024.05.07.)

Az extravagancia káprázatos felfedezése, amely egyesíti a szingapúri milliomosok vonzerejét, az arab világ Kardashianjainak csillogását, a pakisztáni királyi családok... több»


Szereplők: Mimi, BamBam, Cho Saeho
Ebben a forgatókönyv nélküli sorozatban a legnagyobb luxusban élő multimilliárdosok figyelemre méltó, valós történeteit láthatjuk. Egy szingapúri chaebol milliárdos, egy olasz luxusmárka örököse, egy pakisztáni nemesi családtag, az arab világ 50 millió követővel rendelkező Kim Kardashianja és egy Paris Hilton-féle celeb - a világ bármely pontján élhetnének, de ők Koreát szeretik, és úgy döntöttek, hogy ezt a várost választják otthonuknak. Lépj be ezeknek a szupergazdag kivándorlóknak a világába, akik a társadalom felső 1 százalékához tartoznak. Mit csinálnak Koreában? Mit viselnek és esznek? A Super Rich in Korea című valóságshow sorozat bepillantást enged a rendkívül gazdagok extravagáns életébe.
#2

dráma | romantikus

Netflix (2024.05.16.)

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A Shondaland és az új showrunner, Jess Brownell által készített Bridgerton harmadik évadával tér vissza, és eleinte tanúi lehetünk annak, hogy Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre feladta régóta tartó szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután az előző évadban hallotta a fiú róla szóló becsmérlő szavait. Pen úgy döntött azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől. Ám önbizalom híján a lány próbálkozásai a házassági versenyben látványosan kudarcot vallanak. Eközben Colin új külsővel tér vissza nyári utazásairól. De csüggedten veszi észre, hogy Penelope, az egyetlen ember, aki mindig is olyannak értékelte, amilyen volt, most tudomást sem vesz róla. Colin alig várja, hogy visszanyerje a lány barátságát, ezért felajánlja, hogy mentorálja Penelopét, hogy még ebben az évadban segíthessen neki férjet találni. De amikor a leckéi egy kicsit túl jól kezdenek működni, Colinnak meg kell vizsgálnia, hogy a Penelope iránti érzései valóban csak barátiak-e.   
#1

NA Bodkin  (2024)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix (2024.05.09.)

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

Az új északi sorozat egy sötét komédiába illő thriller podcasterek vegyes csapatáról, akik három idegen rejtélyes eltűnése után indulnak nyomozni egy idilli, tengerparti ír kisvárosban. Ám amint elkezdik a szálakat lekövetni, egy sokkal nagyobb és furcsább történetre bukkannak, mint azt valaha is gondolták volna. Miközben hőseink megpróbálják megkülönböztetni a tényeket a fikciótól - az ügyről, a kollégáikról és, ami a legfájdalmasabb, saját magukról -, a sorozat megkérdőjelezi az igazságról alkotott képünket, és leleplezi azokat a történeteket, amelyeket azért mondunk magunknak, hogy igazolják a hitünket vagy megerősítsék a félelmeinket...