Andrew Haigh 2023-ban megjelent Mind idegenek vagyunk című rendezése hatalmas kritikai sikert aratott. A film mától elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

A történet szerint Adam London egyik teljesen üres lakóházában éli mindennapjait, rövidesen azonban megismeri személyesen is szomszédját, Harryt, aki teljesen felforgatja az életét. A két férfi nagyon rövid időn belül közel kerül egymáshoz, Adam pedig erőt merítve a kapcsolatból, felkeresi régi otthonát, elhunyt szüleinek házát, ám megdöbbenve tapasztalja, hogy ott továbbra is édesanyja és édesapja él, akik egy napot sem öregedtek.

A Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon a film 96 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 91 százalékot adtak rá. A főszerepekben Jamie Bell, Claire Foy, Andrew Scott, Paul Mescal, Carter John Grout, Ami Tredrea és Cameron Ashplant láthatók.

A Mind idegenek vagyunk mától tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | romantikus

Londonban, a szinte üres toronyházában egy este Adam (Andrew Scott) véletlenül találkozik titokzatos szomszédjával, Harryvel (Paul Mescal), ami felforgatja Adam életét. Ahogy Adam... több»