Közös filmmel jön idén Idris Elba és Keanu Reeves, kiderült, mindketten rajonganak a másikért

Idris Elba reagált a hírekre, miszerint Keanu Reeves csatlakozik a Sonic, a sündisznó univerzumhoz Shadow hangjaként a filmes saga harmadik részében!

Shadow egyébként a 2022-es Sonic, a sündisznó 2-ben egy stáblistás jelenetben már feltűnt. A karakter egy antropomorf, vörös csíkos fekete sündisznó, akit a kormány hozott létre, és úgy állították be, hogy hasonlítson Sonicra.

Elba a Knuckles hangját adja és a Paramount+ hamarosan megjelenő Knuckles című sorozatának premierjén osztotta meg gondolatait Reevesről: "Nagy rajongója vagyok" - mondta a színész - "Úgy hallottam, hogy ő is az én rajongóm, és a sors úgy hozta, hogy valamit együtt fogunk csinálni. Szóval, tessék."

A Knuckles a címszereplő önfelfedező útját követi, amikor beleegyezik, hogy az Adam Pally által alakított Wade-et pártfogoltjává képezze ki, és megtanítsa őt az echidna harcosok módszereire. Ben Schwartz ismét hallható lesz Sonicként, Tika Sumpter pedig Maddie szerepében lesz látható. Colleen O'Shaughnessey szintén visszatér, különleges vendégszereplőként, mint Tails.

Elba és Reeves korábban közösen adták a Cyberpunk 2077 karaktereinek hangjait, így a Sonic, a sündisznó 3 a színészek újabb közös munkája lesz, aminek - ezek szerint - mindketten örülnek.