Guy Ritchie The Ministry of Ungentlemanly Warfare című legújabb filmjét már játsszák az amerikai mozik, a hazai nézőknek azonban van egy rossz hírünk.

Merthogy az Amazon nyolc számjegyű szerződést kötött Európára, Latin-Amerikára, Kanadára, Dél-Afrikára és Indiára vonatkozó forgalmazási jogokra, így a film a mozis bemutató helyett a Prime Video műsorkínálatában lesz elérhető.

Feltételezhető, hogy az Amazon a The Ministry of Ungentlemanly Warfare Prime Videón való debütálásával több előfizetőt kíván vonzani a saját szolgáltatásához.

Az előzetes alapján a The Ministry of Ungentlemanly Warfare látványos akciófilmnek tűnik, amelyet határozottan nagyvászonra készítettek, mindemellet elképesztően parádés szereposztást kapott, a főszerepekben Henry Cavill, Til Schweiger, Hero Fiennes-Tiffin, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Eiza González és Alan Ritchson láthatók.

A hazai premierdátumról egyelőre nincsenek információk.

dráma | háborús

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak.... több»