Enduro változatot kapott a Mobvoi TicWatch Pro 5

WearOS 3.5 rendszerrel és kettős FSTN és AMOLED kijelzővel érkezik az új modell.

Tavaly májusban mutatta be a Mobvoi a TicWatch 5 Pro okosórát, melynek most érkezett meg az Enduro változata és a gyártó weboldaláról már rendelhető is 360 eurós (140 ezer forintos) áron. A TicWatch Pro 5 Enduro agya a 4 nanométeres Snapdragon W5+ Gen 1 SoC, melyet kiegészít egy 22 nanométeres segédprocesszor. Az órán az első bekapcsolástól WearOS 3.5 fut, 2 GB RAM és 32 GB tárhely van hozzá.


[+]

A kijelző 1,43”-es kör alakú AMOLED panel 466 x 466 pixeles felbontással, zafírkristály védelemmel és 7000 letölthető számlappal. Van mindig aktív always-on kijelzés, és van alacsony fogyasztású mód is, amikor az FSTN panelt használja csak az óra adat- és idő kijelzésére. Újdonság, hogy harmadik féltől származó programok (pl. Nike Run Club, Strava, Adidas Running) is jeleníthetnek meg adatokat az alacsony fogyasztású panelen, például lépésszámot, véroxigén-szintet, elégetett kalóriát, lépésszámot, vagy akár navigációt segítő iránytűt. Tizennyolc szín közül lehet választani, ha szeretnénk az alacsony fogyasztású panelt kicsit személyre szabni.

[+]

Az Enduro 50,15 x 48 x 11,95 mm-es és szíj nélkül 44,7 grammos tokozása alumíniumból és nagy szilárdságú üvegszálas nylonból készül, a 24 mm-es gyorskioldós szíjak pedig gyárilag szilikon anyagúak, ez utólag cserélhető. Megvan az 5ATM és a MIL-STD-810H minősítés, az óratest jobbján pedig egy nyomógomb és egy haptikus visszajelzéseket biztosító tekerhető korona. A nyomógomb a felhasználó által beállított funkcióval rendelkezhet.

[+]

Az óra képes szívritmust és véroxigén-szintet monitorozni, valamint stressz- és alváskövetésre is használható. Száznál is több sportmód követésére alkalmas, és beállítható, hogy az alacsony fogyasztású panel háttérszíne az aktuális pulzuszónát tükrözze. 628 mAh-s akkumulátorával 90 órás üzemidőt ígérnek folyamatos okosóraként való használattal és 45 napot normál használat mellett. A gyári töltővel fél óra alatt lehet két napnyi energiát tölteni az aksiba.


[+]

Van beépített NFC, Bluetooth 5.2, Wi-Fi (2,4 GHz), mikrofon, hangszóró, valamint navigációs modul GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS támogatással. Ezen felül adott az iránytű, a barométer és van bőrhőmérséklet-szenzor is, melynek adatait a pillanatnyi egészségügyi mérés funkcióval lehet megszerezni. Az egyetlen, ami kimaradt az LTE modem és az eSIM támogatásának lehetősége, az óra használatához így mindenképpen szükség lesz egy minimum Android 8.0-s rendszert futtató telefonra és a Mobvoi Health alkalmazásra.

Előzmények

Hirdetés