Élőben adja a Network4 a Celtic - Rangers rangadót

Élőben adja a Network4 a Celtic - Rangers rangadót
Igazi sport különlegességet kínál a szurkolóknak a Network4: élőben láthatják szombaton a Skót Premiership, vagyis a skót első-osztályú bajnokság várva várt rangadóját, a Celtic - Rangers összecsapást. A találkozót a Celtic várja jobb helyzetből, olyan feszült és történelmi mérkőzés ez, ahol mindig minden megtörténhet.

Ami a spanyoloknak az El Clásico, a németeknek a Der Klassiker, vagy angoloknál a Merseyside Derby, az a skótoknál az Old Firm rangadó. Glasgow két legendás klubja, a Celtic és a Rangers már több, mint 100 éve próbálja felülmúlni a másikat. Mindkét szurkolótábor igen szenvedélyes és olykor érzelmileg is túlfűtött, ezért a rangadóknak mindig különlegesen feszült a hangulata. A Celtic és a Rangers drukkerei számára is a másik csapat jelenti a legfőbb ellenfelet. Olyannyira domináns ez a két együttes a bajnokságban, hogy amióta világ a világ, az egyikük adja a bajnokot.

Most szombaton délután a házigazda és tavalyi bajnok Celtic várja előnyösebb helyzetből a találkozót, három ponttal vezetik a tabellát a legfőbb rivális Rangers előtt. Ezt követően már csak két forduló marad a bajnokságból, így a Rangers számára duplán is létfontosságú a győzelem. Legutóbb április elején rendezték meg az Old Firmöt, amely hatgólos meccset és 3-3-as döntetlent hozott. A Celtic menedzsere, Brendan Rodgers már előre figyelmeztette az ellenfelet: a valaha volt legerősebb Celtic várja őket.

A Skót Premiership mérkőzéseit, így a legendás Old Firm rangadót is kizárólag a Network4 hozza el a magyar nézőknek. A meccset szombaton 13:15-től élőben, magyar kommentárral élvezhetik a rajongók az ARENA4 sport televízió és a NET4+ streaming szolgáltató műsorán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!