Note-os lett a 2024-es Moto G Stylus

A szögletes forma, a lapos hátlap bőrszerű textúrával és az új stylus hangulatában az egykori Galaxy Note4-et idézi és képességeiben is sokat fejlődött.

Dizájnban meglehetősen nagyot lépett előre a Moto G Stylus (2024), ai szögletesebb kivitellel, bőrszerű textúrával és kialakításában újragondolt, nagyobb érzékelési területtel és új funkciókkal rendelkező érintőceruzával mutatkozott be az Egyesült Államokban. A Samsung Galaxy Note integrált érintőceruzájához hasonló alkalmatosság már optikai karakterfelismerővel is szolgál, ami írott vagy nyomtatott szöveget is kezel, amit aztán digitalizál további felhasználásra.


[+]

A Snapdragon 6 Gen 1-es szettet megtartották a Moto G Stylus (2023) 5G-ből, de ehhez idén már minimum 8GB rendszermemória jár, a 120 Hz-es FHD+ panel pedig OLED technológiára váltott és picit nagyobb lett (6,7"). Az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főszenzor maradt, az ultraszéles látószögű egység felbontása viszont 13 megapixelre nőtt és kapott autofókuszt, amivel így makrók készítésére is alkalmassá vált. Az előlapi kamera szintén új, 32 megapixeles felbontással és maximum 1080p 60 fps minőségben áll rendelkezésre.

[+]

Az idei modell ugyan könnyebb lett (202 gr vs. 190 gr), de az akkumulátorkapacitásból nem faragtak (5000 mAh), ellenben a töltésteljesítményt 30 wattra emelték kábelen, amit már egy 15 wattos vezetékmentes opció is kiegészít. Az NFC és a sztereó hangzás ugyanúgy biztosított és a 3,5 milliméteres jackről sem kell lemondani. A Moto G Stylus (2024) bordó és tejeskávé színben, elsőként az Egyesült Államokban és Kanadában lesz elérhető május 30-tól 399 dolláros áron (143 ezer forint).

Előzmények

Hirdetés