Van itt pár kép a Sony Xperia 1 VI-ról is

Rajtuk megnézhetjük a telefont magát és megismerhetünk pár funkciót is.

Egyértelműsítette a Sony az új Xperia termékek bemutatójának dátumát, ez pedig más, mint a korábban kiszivárgott május 17-e. Az Xperia 1 és 10 hatodik generációja ugyanis két nappal korábban, május 15-én, magyar idő szerint reggel 9-kor kezdődő termékbemutatón debütál, nem a 17-i speciális eseményen. A bemutatót élőben lehet majd követni a Sony hivatalos YouTube-csatornáján, alább beágyazva a videó, mely a dátumot is megerősítette.

Ezzel szinte egyidőben az interneten a megbízható forrásnak számító Evan Blass (@evleaks) megosztott több Sony promóciós anyagot a készülékről. Ezeken új információ, hogy a teleobjektív a tavalyi 85-125 mm ekvivalens gyújtótáv helyett idén 85-170 mm-rel dolgozik. Ez lehet az egyetlen kamera, amelyben hardveres változás várható, egyébként marad a 16 mm-es ultraszéles és a nagy felbontású szenzor segítségével a 24 és 48 mm-t egyaránt lefedő széles. A Sony a hírek szerint újratervezte a kameraszoftverét, és a Pro applikációk mellett egy egyszerűbben kezelhető, de jobb képminőséget szállító automata módot kap az Xperia 1 VI.

[+]

A képek megerősítik a 3,5 mm-es csatlakozó megmaradását, az 5000 mAh-s akkumulátort, a vezetékmentes töltést és visszatöltést, illetve azt is, hogy lényegi változást nem hoz a telefon a dizájn terén azon kívül, hogy elhagyja a 9:21-es képarányt és alacsonyabbra (19,5:9) vált. A hírek szerint viszont ezzel együtt a panel 4K-s felbontását is feláldozzák, ám marad a 240 Hz-es érintési mintavételezés és 120 Hz-es frissítés. A telefon Android 14-gyel érkezik és 12 vagy 16 GB RAM dolgozik majd benne.

[+]

A kiszivárgott fotók alapján törtfehér és sötétzöld színekben érkezik az Xperia 1 VI. Mellette várható az Xperia 10 VI megjelenése is, a Sony középkategóriás ajánlatáról pár nappal korábban szivárogtak ki ugyanígy promóciós anyagok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés