Új fülesek kísérik a Realme GT Neo 6-ot

A készülék már előjegyezhető, bár hivatalos premier még nem volt, a Buds Air 6 és Buds Air 6 Pro viszont már bemutatkozott.

Már előjegyezhető a Realme GT Neo 6, ami az előzetes termékoldal alapján Snapdragon 8s Gen 3-mal és 120 wattos töltéssel fog bemutatkozni, valószínűleg május 9-én, eddig tart ugyanis az előrendelési időszak. A készülékről még annyit árul el az oldal, hogy 1 TB-os belső tárhellyel is választható lesz, a telefont kísérő Realme Buds Air 6 és Buds Air 6 Pro specifikációja viszont már teljes részletességgel áll rendelkezésre.


[+]

Realme Buds Air 6
Realme Buds Air 6 [+]

Mindkét fülhallgató biztosít aktív zajszűrést, az alapmodell 50 dB terjedelemben adaptív zajszűréssel a környezeti hangoknak megfelelően, a hangot pedig 12,4 millimáteres, dinamikus meghajtók szolgáltatják Hi-Res Audio minősítéssel, LHDC kodektámogatás mellett. Gaming módban 55 ms-os késlelteséssel számolhatunk, az üzemidő pedig 6 óra körül alakul majd aktív zajszűréssel, amit a tokkal együtt összesen 40 órára lehet felhozni.

Realme Buds Air 6 Pro
Realme Buds Air 6 Pro [+]

A Buds Air 6 Pro 11 milliméteres mélysugárzót és 6 milliméteres magassugárzót kínál, megegyező ANC funkciókkal, viszont LDAC kodektámogatással dolgozik, opció a 3D térhangzás és valamivel jobb üzemidőt ígér. ANC-vel 7,5 órát bír, a tok szintén 40 órára tolja ki a teljes élettartamot, a gyorstöltés pedig ugyancsak 7 órányi energiát tol a fülesekbe 10 perc alatt. Árat egyelőre nem közöltek, az minden bizonnyal a hivatalos bemutató alkalmával fog kiderülni.

Előzmények

Hirdetés