Kiderült, miket érint a Manor Lords első komolyabb javítása

2024. május 05.
7.8951
Botyi profilja, adatai
Botyi
Részletezte a kiadó Hooded Horse az első nagyobb javítást a Manor Lords-hoz és máris rengeteg hibajavításra és mechanikai fejlesztésre számíthatunk a középkori városépítőben, amely valósággal berobbant a Steamen.

Miközben a Manor Lords korai hozzáférésű indulása átütő sikert aratott, a játékosoktól rengeteg visszajelzést kapott az egyszemélyes fejlesztőcsapat, Greg Styczen. A patch 1 dátumát nem ismerjük, de valószínűleg a frissítés valamikor májusban fog megjelenni.

Ez tartalmazza majd a hajléktalan hiba javítását; az íjászok sebzésének hangolását; a kereskedelmi túlkínálat mechanikájának beállítását; a mesterséges intelligencia területfoglalási sebességének lassítását; valamint a fűrészkamra tárolási kapacitásának megoldását.

A kereskedelem módosítását a felhasználók kérték, azt szeretnék, ha a mechanika megmaradna, de visszabutítva. Jelenleg akik túl sokat adnak el egy nyersanyagból, azt tapasztalják, hogy annak értéke csökken, míg azok, akik túl sok készletet vásárolnak egy másikból, azt látják, hogy annak ára emelkedik - ez egyébként hűen tükrözi a valós viszonyokat, de meg fog változni a játékban.
Manor Lords-hoz és máris rengeteg hibajavításra és mechanikai fejlesztésre számíthatunk a középkori városépítőben, amely valósággal berobbant a Steamen.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 3 napja

A végén mág kíváncsi leszek erre a játékra. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 4 napja

Durva hogy előjött a névtelenségből ez a game. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

2 hete és 4 napja

Legalább figyelembe veszik a játékosok kérését is.

válasz erre

Tommy

2 hete és 4 napja

Még mindig nem tudom mi ez a game, és tök lusta vagyok utánanézni. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

2 hete és 4 napja

Bakker mennyi mindent kell javítaniuk. meglepett smiley

válasz erre
Manor Lords
15.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
petrovicsz profiljaiPet profilja