Saját Redmi Note 13 Pro+ a világbajnok focicsapatnak (és indiai rajongóiknak)

Argentína nemzeti válogatottjának mezével díszítik az új Redmi különkiadást.

Nem meglepő, hogy a Xiaomi különkiadást dob piacra valamelyik telefonjából, hazánkban az elmúlt évben kapásból kettő is beszerezhető volt (Xiaomi 12T Pro és Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi Fan Festival Special Edition), de a legtöbb ilyen egyedi verzió általában a hazai piacon marad, maximum Indiában jelenik meg. A helyzet most kicsit más, ugyanis Kína kimarad, a Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition Indiában lesz kapható május 15-től 12/512 GB-os kiszerelésben 37 999 rúpiáért (ami 166 ezer forintnak megfelelő összeg). A slusszpoén viszont az, hogy a telefon hátlapjának mintázatát Argentína nemzeti futball-válogatottjának meze ihlette, rajta van az argentin futballszövetség (AFA) címere és a dél-amerikai ország neve is a hátlapon. Ami alapján logikusabbnak tűnne egy argentínai termékpremier, mintsem egy indiai.


[+]

A Xiaomi magyarázata szerint a készülék a 2022-es világbajnokokat és a márka indiai megjelenésének tizedik születésnapját ünnepli a készülékkel, ezért is van az egyébként Lionel Messi mezén is látható 10-es szám a hátlapon.


[+]

Az egyedi hátlap mellé egyedi csomagolás is jár, illetve kékre színezett töltőkábel és az AFA címerével ellátott fali adapter. A telefonon futó felhasználói felület is saját témát kapott, ez egyedi ikonokat jelent. A mobil egy kiszerelésben (12/512 GB) lesz elérhető, a hardver nem tér el az egyébként itthon is kapható és általunk is tesztelt Redmi Note 13 Pro+ modelltől.

Előzmények

Hirdetés