A fejlesztő nagyon magabiztos a Silent Hill 2 Remake-et illetően

2024. április 28.
16.9671
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bloober Team éves jelentésében a csapat izgatottságát fejezte ki a Silent Hill 2 Remake kapcsán, és kijelentette, hogy "nagyon magabiztos a végeredményt illetően", de egy fontos tesztet is jelent a lengyel stúdió számára.

A lengyelről angolra fordított jelentés szerint 2023-ban az erőforrásaik közel fele az iparág jelenleg leghangosabb projektjére, a Silent Hill 2-re összpontosított. Hozzátették, mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobb érzelmeket nyújtsák, azoknak is, akik több mint 20 évvel ezelőtt játszottak az eredetivel és azoknak is, akik csak most kezdik.

Néhány napja egyébként a Bloober Team úgy tűnik, módosította James Sunderland arcát, a változásra a SteamDB-n figyeltek fel az éles szemű rajongók. A pontos megjelenési dátuma pedig továbbra is a világ egyik legnagyobb titka, igaz Koreában nemrég kapott korhatár-besorolást, vagyis nagyon közel lehet.

Silent Hill 2 Remake kapcsán, és kijelentette, hogy "nagyon magabiztos a végeredményt illetően", de egy fontos tesztet is jelent a lengyel stúdió számára.'>
3 hozzászólás

Én is reménykednék a helyében. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 hete

Jók az előjelek és az eddigiek is jól sikerültek, szóval nem alaptalan.

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 1 napja

Fő az optimizmus.

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja