eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc
Nyitókép: Facebook/Budapest Honvéd FC

Politikus lenne a tulajdonos, nagyon közel a magyar fociklub eladása

Nagyon közel a tulajdonosváltás a Budapest Honvédnál.

Az Infostarton április 2-án írtunk arról, hogy előrehaladott tárgyalások folynak az NB II-es Budapest Honvéd labdarúgócsapatának eladásáról. Úgy tűnik, hogy az átvétel már nagyon közel van – írja az nso.hu.

A sportlap szerint mindenben megállapodtak a felek.

A jelenlegi tulajdonosi csoport részéről Bozó Zoltán (aki most Szentes polgármestere szeretne lenni) azt nyilatkozta a lapnak, hogy „meg tudom erősíteni, hogy előrelépés történt a tárgyalásokban és megszületett az elvi megállapodás.

A részletek tisztázására, a szerződés aláírására néhány héten belül kerülhet sor.”

Mindez azt jelenti, hogy a Honvéd a 2024–2025-ös idényt már új tulajdonossal kezdheti meg. Bozó Zoltán nevet továbbra sem említett, ám a lap úgy tudja, hogy Leisztinger Tamás cégcsoportja vásárolja meg a klubot.

A jelenleg NB II-es csapatot a szentesi kötődésű vállalkozó még mint NB I-es klub vette meg, de bár nyertek egy Magyar Kupát, kiestek az első osztályból, sőt, idén ismét a bennmaradásért küzdenek.

A Budapest Honvéd vasárnap a Kazincbarcika ellen, játsuik, jelenleg a nyolcadik helyen áll, de nagyon sűrű a mezőny.

Címlapról ajánljuk
Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Visszaesett a sörfogyasztás Csehországban. A teljes cseh sörtermelés 2023-ban alig több mint 20 millió hektoliter volt, ami 2,7 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest. Ebből 15,2 millió hektolitert Csehországban fogyasztottak el, a többit exportálták. A visszaesés egyik oka, hogy egyre több cseh iszik alkoholmentes sört vagy söralapú üdítőitalt.

Beügyeskedték Vlagyimir Putyin parádéját az ukrán mellett a lett tévébe is a hackerek

Akaratán kívül sugározta a moszkvai, vörös téri katonai díszszemlét több ukrán és lett tévéadó. Orosz hackerek ugyanis feltörték a médiumok rendszereit május 9-én. Az ukránok sem maradtak adósok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×