A pletykák szerint jövőre jön a Kingdom Hearts 4

2024. április 27.
16.6642
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Kingdom Hearts 4 jövőre fog megjelenni egy megbízható kiszivárogtató, Daniel Richtman szerint, ez magával hozna egy újabb trailert a nyáron, ami az első nagyobb bejelentés lenne a játék több mint két évvel ezelőtti leleplezése óta.

Richtman gyakran szivárogtat ki részleteket tévés- és filmes témákról, az új játékkal kapcsolatos információját a Patreonon tette közzé, ami utána kikerült a Redditre. Ha igaz a 2025-ös megjelenés, akkor kicsit gyorsabban jönne, mint a harmadik rész: akkor 6 év telt el a leleplezés és a megjelenés között.

A Kingdom Hearts 4-et 2022-ben jelentették be és az első trailer óta nem sok mindent közöltek. Bár ez a megjelenési dátum csak pletyka, arra azért jó esély van, hogy még idén nyáron láthatunk valamit, ha pedig igaz, akkor ez szinte garantált, hiszen a Square Enixnek talán csak néhány hónapja lesz arra, hogy a megjelenés előtt népszerűsítse.
Kingdom Hearts 4 jövőre fog megjelenni egy megbízható kiszivárogtató, Daniel Richtman szerint, ez magával hozna egy újabb trailert a nyáron, ami az első nagyobb bejelentés lenne a játék több mint két évvel ezelőtti leleplezése óta.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

1 hete és 4 napja

Ronalddo írta:
Nem nagyon kapkodnak vele.
Sosem kapkodják el, ez a széria védjegye. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Nem nagyon kapkodnak vele.

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Na én ezt nagyon nem csípem. Nem is értem hogy készülhetett belőle ennyi. röhögő smiley

válasz erre
Kingdom Hearts 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja