Már-már csodának számít, ha valaki elindítja a Suicide Squad: Kill the Justice League-et

Már-már csodának számít, ha valaki elindítja a Suicide Squad: Kill the Justice League-et

Folytatódik a Suicide Squad: Kill the Justice League haláltusája, lassan nincs is mihez hasonlítani a mélyrepülését.

Nem sokkal a megjelenése után a Warner Bros. Games hivatalosan is elkönyvelte, hogy bukás volt a Suicide Squad: Kill the Justice League. Ami nem meglepő, hiszen pár héttel a kiadása után már csak pár százan, néha ezren játszottak a Harley Quinntől King Sharkon át Jokerig mindenféle szerzetet felvonultató DC-s online lövöldében. De mostanra már odáig fajult ez a helyzet, hogy konkrétan csodának számít, ha találkozunk még valakivel a szervereken.

Mint a Windows Central is felhívta rá a figyelmünket, a megjelenés óta a SteamDB szerint 13 459 volt az egyidejű játékosok számában elért csúcs, és az Öngyilkos Osztag azóta csak a töredékét képes összehozni ennek napról napra. A 24 órás csúcsok valahol a 2-300 fő környékén tanyáznak, az átlagszámok pedig van, hogy még ezt sem érik el. Vagyis nem elég, hogy megbukott a játék a kasszáknál, valószínűleg a szerverköltségek is bőven túltesznek már azon, amit a Warner Bros. Games ebből kifacsarhat.

Amitől pedig külön vicces lesz ez az egész helyzet, hogy a már hivatalosan is halott, eltemetett, szervereitől megfosztott Marvel's Avengers is jobban teljesít ennél manapság. Konkrétan 169-en döntöttek úgy valamilyen megmagyarázhatatlan okból tegnap, hogy elindítják a Square Enix és a Crystal Dynamics játékát. Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy az a játék az összes hibája ellenére legalább 31 165 játékost rávett egyszer réges régen, hogy megpróbálják egyszerre tolni. A Suicide Squad jelenleg csak álmodozhat ilyen rekordról, ami rendkívül szomorú, hiszen biztosan nem egy-két forint volt lefejleszteni a Rocksteady legújabb játékát. Talán majd ha kap egy sorozatot, akkor feltámadhat a hamvaiból a Warner live service címe is, mint mostanában a Fallout 76 tette.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár