+ Színház

Kerényi Miklós Máté elárulta, miért távozott az Operettszínházból

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté arról beszélt, hogy ahhoz, hogy továbbra is kiegyensúlyozott hátteret biztosítson a családjának, először a lelkében…

fotó: bors.hu

Kerényi Miklós Máté hosszú idő után nyilatkozott az Operettszínháztól való távozásáról. A színész egy közleményben tudatta döntését, amelyről már hónapok óta gondolkodott, mivel szívébe zárta a színházat és a társulatot is – írja a blikk.hu.

Az elmúlt 30 évben a teátrumban dolgozott, és ez lett a második, sőt, olykor az első számú otthona, ahol a benne dolgozók a családjának számítottak. Bár korábban nem indokolta meg a távozását, most tiszta vizet öntött a pohárba.

Kerényi Miklós Máté arról beszélt, hogy ahhoz, hogy továbbra is kiegyensúlyozott hátteret biztosítson a családjának, először a lelkében kellett rendet tennie. Bár itthon nem csúcsosodtak ki a feszültségek, nem akarta megvárni, hogy eljusson arra a pontra, hogy haza vigye azt a sok kétséget, depressziót és kétszínűséget, amit bent érzett. A döntése előtt természetesen kikérte a párja, Aisha véleményét is, aki mindenben mellette állt.

A pár próbálja úgy alakítani mindennapjait, hogy sokat lehessenek együtt, és bár már nem dolgoznak egy helyen, szoros kapcsolatot tartanak. A hírek korábban arról szóltak, hogy az esküvőjük dátuma tolódik, azonban most boldogan jelentették be, hogy alig várják, hogy oltár elé álljanak.

Összességében úgy tűnik, hogy Kerényi Miklós Máté és párja, Aisha boldogan és kiegyensúlyozottan készülnek az elkövetkező életük új fejezetére, beleértve az esküvőt és a közös jövőben tervezett gyermekekkel.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top