The Exorcism előzetes: Russell Crowe már megint ördögűzőt játszik az új horrorban, de ezúttal van egy nagy csavar a dologban

"Ez valami… más"

The Exorcism előzetes: Russell Crowe már megint ördögűzőt játszik az új horrorban, de ezúttal van egy nagy csavar a dologban

Russell Crowe csak úgy ontja magából a filmeket – reméljük, nem jut el azért olyan mélységekbe, mint Liam Neeson! Mindenesetre már fut a mozikban a Maga a pokol című akcióthrillerje, valamint jön a The Exorcism, egy újabb ördögűzős horror, ami akár A pápa ördögűzője párdarabja is lehetne, de úgy tűnik, ez véresen komolyan veszi magát, és ebben az esetben Crowe hőse nem igazi pap. Nézzétek meg az első trailert alább, ami mondjuk elég poéngyilkos!

Az egyik csavar a dologban, hogy az ördögűzés ebben a sztoriban csak fikció, mármint egy forgatásra korlátozódik, legalábbis eleinte. Crowe az Anthony Miller nevű színészt játssza, aki meg a filmbeli horror papját formálja meg. Miller történetesen a lányával, Lee-vel (Ryan Simpkins) forgat, habár a való életben amúgy nem jönnek ki, elhidegültek egymástól. Na majd ez a film összehozza őket, mert hogy valami történik az apával. Lee számára gyanús, hogy szülője ismét visszaesett függőbetegségébe, de egy ördögűzős horrornál ugye soha nem lehet tudni, milyen démon lakozik a gépezetben.

Az biztos, hogy az amúgy a Miramax által gyártott The Exorcism június 7-én érkezik az amerikai mozikba. A filmet M. A. Fortin (Az alvilág királynője) és Joshua John Miller (Szöktetés a pokolból) írta és rendezte. Érdekesség, hogy az utóbbi alkotó édesapja történetesen az a Jason Miller, aki az 1973-as klasszikusban, Az ördögűzőben a főhős papot formálta meg. Az ő karakterének, Karras atya tragikus sztorija ihlette Russell Crowe Anthony Millerjét, tehát nem véletlen a nevek azonossága. Az említett színészeken kívül a további szerepekben Sam Worthingtont, Chloe Bailey-t, David Hyde Pierce-t, Samantha Mathist, Adrian Pasdart és Adam Goldberget láthatjuk.

Alább megtekinthetitek a The Exorcism hivatalos plakátját is.

További cikkek a témában
Kommentek