Horrorisztikus leárazással vár az Xbox „nem Halloween” alkalmából

Horrorisztikus leárazással vár az Xbox „nem Halloween” alkalmából

Többek között egy márciusban megjelent horror játékra is lecsaphatsz most, hála az Xbox nem halloweeni vásárának.

Még csak április van, de a Microsoftnál már a Halloween jár a marketingesek eszében. Az Xboxon most egészen április 29. hétfőig nem halloweeni leárazást tartanak, ami azt jelenti, hogy régi és új horror játékok tömkelegét lehet beszerezni igen kedvező árakon. A legjobb ajánlatok esetében akár 80%-ot is elengednek a konzol boltjában annak érdekében, hogy garantáltan megfagyjon a vér az ereidben, akár Series X|S-en, akár az előző generációs One-okon játszol. De nézzük, mire lehet lecsapni ezen az elsőre ártalmatlannak tűnő, késő áprilisi héten!

Az egyik legérdekesebb akció egyértelműen a The Outlast Trials Deluxe kiadása. Ez a játék még két hónapja sincs a piacon (március elején debütált a teljes verzió), és máris 20%-ot elengednek az árából a fejlesztők. Ez azt jelenti, hogy 17 300 forint helyett mindössze 13 840 forintot kérnek érte jelenleg. Az alap kiadás és e között annyi a különbség, hogy így zsebre vághatod a Reagent Starter Packet is, amelyben többek között extra kozmetikai elemeket, tárgyakat találsz. Az alap élményen ezek valószínűleg nem sokat dobnak. De ha szereted a skineket, örülni fogsz neki, hogy spórolhatsz rajtuk párezer forintot „nem Halloween” alkalmából.

Ezeket olvastad már?

A The Outlast Trials mellett érdemes még elgondolkodni a The Texas Chain Saw Massacre-n, amiben a hírhedt texasi láncfűrészes bőrébe bújva egy aszimmetrikus multiplayerben terrorizálhatod a haverokat. Ehhez hasonló, de még talán jobb is a Dead by Daylight, ami most szintén jutányos áron kapható. Ráadásul ehhez még a kiegészítőket is leakciózták, tehát ha csak azok közül hiányzik valamelyik, akkor 20-50%-os kedvezménnyel húzhatod be őket.

Ha inkább egyedül sikoltoznál, akkor a Layers of Fear (2023) vagy a mostanra klasszikusnak számító Amnesia-játékok szintén remek választásnak tűnnek. És ez még nem minden – ha érdekel, hogy mennyiért vihetőek a legjobb ajánlatok az Xbox nem halloweeni vásárából, akkor az alábbi képre kattintva elérhető galériánkban többet is megtudhatsz:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár