Így nem nehéz a divatos fellépés az év egészében!

0
95
FH

A trend olyan, mint egy folyamatosan hullámzó tenger, de akadnak olyan alapelvek és márkák, amik békés szigetekként stabilitást borítékolnak, ezért tényleg megéri rájuk támaszkodni. Mindez nemcsak szezonális ígéret, hanem az év egészére szól.

Az elegancia sportosan is megélhető!

A Lacoste márka a sportos elegancia nagykövete. Ikonikus pólói, amelyeket eredetileg a teniszpályákon viseltek, mára a hétköznapi divat elengedhetetlen darabjaivá váltak. A Lacoste  elérhető palettájának modelljei konkrétan tökéletesek, ha egy könnyed, ám egyúttal chic megjelenés kialakítása a cél. Az egyik kulcs a sokoldalúság: egy testhez álló Lacoste póló ugyanúgy illik farmernadrághoz, mint elegánsabb szövetnadrághoz vagy szoknyához. A márkától származó ruhadarabok minőségi anyaghasználatának és letisztult dizájnjának köszönhetően minden évszakban pazar alternatívák.

A luxus minimalista köntösben is varázslatos!

A Calvin Klein női kollekciói az egyszerűség és az elegancia jegyében készülnek. A minimalista vonalvezetés és a visszafogott színpaletta együttesen olyan vonzó végeredményt alkotnak, amik egészen konkrétan passzolnak mindenféle összeállításhoz. Legyen szó egy munkanapi outfitről vagy egy esti rendezvényről, a cég  kínálatának darabjai könnyedén alkalmazkodnak minden helyzethez. Az ilyen típusú ruházat vonzó kisugárzásának kulcsa az anyagok és a kivitelezés minőségében rejlik, amiknek hála a kollekciók tagjai hosszú távon is megőrzik formájukat és eleganciájukat.

Az olasz stílus lehengerlően ellenállhatatlan

Az olasz minőség és dizájn világhírű, pontosan ezért a Furla is világhírnévre tett szert. Az   answear.hu oldalán sorakozó táskák és pénztárcák nemcsak praktikusak, hanem gyakorlatilag bármilyen szett kiemelkedő darabjaivá is válhatnak. Például egy minden szempontból ideális Furla táska azonnal feldobja az egyszerűbb összeállításokat is, legyen szó egy letisztult farmerről és pólóról vagy egy elegáns esti ruháról.

Mindez ráadásul nem évszakfüggő, mert a márka háza táján a divatosság az év 365 napjára kiterjed. Úgyhogy nagyjából ezért is annyira jó ötlet beruházni azokra a kellékekre, amik személyesen a legvonzóbbak, mert az egész esztendőt beragyogó hatás borítékolható. Így tényleg nem nehéz folyamatosan a divat csúcsán trónolni.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?

Azt senki sem állítja, hogy a trend világa egyszerű, mint az egyszer egy. Korántsem. Ugyanakkor a fent felsorolt példák arról tanúskodnak, hogy néhány tudatosan ütős választás bőven elegendő a totális sikerhez, és nem pusztán nyáron, vagy tavasszal, hanem az év egészében. Sőt azt sem túlzás állítani, hogy hosszú szezonokon át, lévén a fent felsorolt márkák közös jellemvonása az időtállóság. Nem most kezdték a pályafutásukat, mégis letaszíthatatlanok a trónjaikról. Mi ez, ha nem a megbízhatóság felső foka?! Konkrétan megéri rájuk alapozni, mert a látványos siker egy az egyben borítékolható, és ez nem luxus, nem is a kevesek kiváltsága, hanem alap, ami mindenkinek jár.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .