Sztártrió játssza a 28 évvel később főszerepét, melynek a forgatókönyvét nem más, mint Alex Garland írja

Álomszereposztás

Sztártrió játssza a 28 évvel később főszerepét, melynek a forgatókönyvét nem más, mint Alex Garland írja - 28 Years Later

A múlt héten még csak pletykaként merült fel néhány név, most viszont már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy az Alex Garland által írt, valamint Danny Boyle által rendezendő 28 Years Later című filmben kik játsszák a főbb szerepeket. Ugyan sokan reménykedtek abban, hogy a friss Oscar-díjas Cillian Murphy is visszatér benne a kamerák elé, ez továbbra sem nyert megerősítést, csupán annyi biztos, hogy producerként rajta lesz a stáblistán.

A színészgárda ugyanis a Deadline értesülései szerint a következőképpen alakul: egyfelől ott lesz a filmben mindenki kedvenc Voldemortja, Ralph Fiennes, a Free Guy és Az utolsó párbaj, no és persze a Megszállottak viadala című sorozat főhősnője, Jodie Comer, valamint Aaron Taylor-Johnson is, akit nemrég A gyilkos járat című filmben láthattunk, hamarosan pedig ő is csatlakozik a Pókember nélküli Pókember-univerzumhoz a Kraven, a vadász főszereplőjeként.

Úgyhogy a nagyjából egy héttel ezelőtt érkezett pletykák csak ~67%-ban voltak pontosak, legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy Taylor-Johnson Charlie Hunnam "helyére" érkezett a franchise-ba, melyet - nagy terveket szövögetve - rögtön trilógiának szánnak (és amelynek a második részét eme nagy tervek szerint már nem Boyle, hanem a Marveleket is jegyző Nia DaCosta rendezheti).

Megvannak a kiszemeltek

Boyle-on, Garlandon és Murphyn felül a 28 nappal később producerei, Andrew Macdonald és Peter Rice is csatlakoztak a bulihoz a korábbi titulusukban. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikortól foroghatnak a kamerák, de mivel úgy fest, hogy minden fontosabb közreműködő leszerződött már, valószínűleg nem kell erre sem olyan sokat várnunk.

További cikkek a témában
Kommentek