Az Exit 8 az első olyan játék, ami a TikToknak köszönheti sikerét

Az Exit 8 az első olyan játék, ami a TikToknak köszönheti sikerét

Egy játék, amiről a TikTok nélkül valószínűleg sosem hallanánk.

Kétségtelen, hogy a különböző közösségi platformoknak ma már hatalmas szerepe van mind a filmek, a zenék, a videójátékok és még sok egyéb organikus terjedésében, ez különösen igaz az utóbbi években felkapott, és a fiatalok körében legnagyobb népszerűségnek örvendő TikTokra. Nem véletlen, hogy számtalan kiadó, zenész és fejlesztő ügyködik azon, hogy a közösség felkapja alkotását, ezáltal pedig sokkal több emberhez eljusson. Rengeteg olyan példát ismerünk, mikor ezek sikeresen megvalósultak, és sokszor ehhez az alkotó energiabefektetése sem kell. Jó pár játék köszönhet a TikToknak rajongókat, azonban minden jel arra mutat, hogy az Exit 8 az első olyan cím, ami kimondottan ennek köszönhetően lett felkapott, és jutott el nagyobb közönséghez.

Az Exit 8 alapvetően egy faék egyszerű játék. Egy folyosón kell folyamatosan haladnunk, míg szembe nem találjuk magunkat valamiféle anomáliával, ami lehet egy ikerpár megjelenése, vagy a falon lévő képek méretének megváltozása. Ekkor hirtelen hátat kell fordítanunk, és abba az irányba folytatni az utunkat, ahonnan jöttünk. 8 sikeres kanyart követően kiérünk az aluljáróból, és miénk a győzelem.

@ad_god Fastest exit 8 player of all time #exit8 #theexit8 #anomoly #hallgame ♬ original sound - Ad God

Számos hasonló játékkal találkozhattunk már az évek alatt, de pár tartalomgyártó feltöltésének köszönhetően ezt kapta fel a közösség, és mára egész nagy népszerűségnek örvend. Sok millióan nézik a hozzá kapcsolódó videókat, és próbálják ki a játékot, az azt körbevevő felhajtás miatt. Tény, hogy az atmoszféra magával ragadó, a pörgése pedig leköti az embert és látványvilág tökéletesen passzol a TikTokon megosztható képfelbontáshoz. Úgy tűnik, hogy jókor volt jó helyen.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN