A Rebel Moon 2 a harmadik legnézettebb idei film a Netflixen

Elég sokan megnézték a Rebel Moon második részét, főleg a mozifilmekhez képest.

Már többször írtunk arról, hogy milyen csalódást keltett Zack Snyder filmjének, a Rebel Moonak a Netflixes szereplése, azonban azt sokan elfelejtik, hogy egy csalódást keltő Netflixes szereplés is gigantikus nézőszámot jelent egy-egy film esetében. Már maga a nézések elkezdése, és a végignézések száma is elég komoly, de ha azt vesszük, hogy egy Netflixes nézés nem egy embert feltételez, hanem többet, akkor végképp arra a következtetésre juthatunk, hogy a legtöbb Netflixes sikerfilmmel nem vehetik fel a versenyt a globális premierjeikkel sem a mozik - a többi streaming szolgáltató meg főleg nem.

Összehasonlításképp a Rebel Moon 2 21,4 millió végignézése (ez egy mesterséges szám, az összes nézés és a játékidő hányadosa) az első négy nap alatt a filmet a második részek között az Enola Holmes 2 (29,6 millió) és az A Madea Homecoming (17,7 millió) közé lövi be, jóval a két egyeduralkodó második rész, a Murder Mystery 2 (42,9 millió) és az Extraction 2 (42,8 millió) alá. Ettől még azonban a film globálisan az idei harmadik legsikeresebb Netflix-startot produkálta a 30 milliónál jóval többet teljesítő Damsel és a Lift mögött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Minden le van írva, csak nem tudsz szöveget értelmezni. Ez intelligencia kérdése, de iskolában majd fejlődni fogsz.

    "Honnét jött az, hogy ez a harmadik legnézettebb film?"

    Vannak adatai a Netflixnek. Amiket mindenki meg tud nézni. Még te is.

    "A cikk címének nem sok köze van a cikk tartalmához"

    Nem jó a szövegértésed.

    a cím: "A Rebel Moon 2 a harmadik legnézettebb idei film a Netflixen"
    a cikk: "a film globálisan az idei harmadik legsikeresebb Netflix-startot produkálta a 30 milliónál jóval többet teljesítő Damsel és a Lift mögött. "

    " a cikkben szereplő megtekintési számok alapján a 4. legnézettebb."

    Nem jó a szövegértésed.

    a " a második részek között " a 4. legnézettebb.

    "nem került be a film a első része a top10 nézettségűek köze és a Rebel Moon 2 nézettsége az egyhez képest vissza esett. Ehhez képest a negyedik legnézettebb a Netflixe... "

    Itt megint vannak szövegértési gondok (2023-ban nem volt top10 az első rész, a második rész pedig a harmadik legnézettebb 2024-ben (nem a negyedik) - majd év végére ez sem lesz első 10 értelemszerűen, de még nincs év vége), de mi a kérdés? Látsz ebben valami ellentmondást? Mármint abban, hogy valami 3. és közben nem sikeres? nem a helyezési szám utal a sikerre, hanem a teljesítmény. Vakok között a félszemű a király, ahogy tartja a mondás, de pont abból jön le a bukás, hogy látszik, hogy egy piszok drága film mennyivel kevesebbet teljesít egy viszonylag olcsónál.
  • Macropus Rufus #3
    Honnét jött az, hogy ez a harmadik legnézettebb film? A cikk címének nem sok köze van a cikk tartalmához, hiszen a cikkben szereplő megtekintési számok alapján a 4. legnézettebb.
    Pár napja jelent meg itt az sg-n egy cikk arról, hogy nem olyan frankó a Rebel Moon 2 mert a nézetség... meg megjegyzi a cikk írója, hogy nem került be a film a első része a top10 nézettségűek köze és a Rebel Moon 2 nézettsége az egyhez képest vissza esett. Ehhez képest a negyedik legnézettebb a Netflixe...
  • zetortraktor #2
    nincs igazan elso resz, ez egy film, csak hosszu volt, de le a kalappal azelott, aki egy ocska film masodik reszere/felere idot szan. a legtobb ember, ha mar minden josagaot latott, ami most van (ami azert nem egyszeru), akkor inkabb megnez egy jo filmet meg egyszer.
  • bunny #1
    Picit ócskább lett, mint az első rész, pedig azt gondoltam nincs lejjebb.