Erősítsétek meg a lelketeket! Jön A kis hableány horrorváltozata sok vérrel és meztelenséggel, mint azt az első előzetese előrevetíti

Micimackó, mit tettél?!

Erősítsétek meg a lelketeket! Jön A kis hableány horrorváltozata sok vérrel és meztelenséggel, mint azt az első előzetese előrevetíti - A kis hableány (horror)

Rhys Frake-Waterfield, a Micimackó: Vér és méz alkotója olyan démont szabadított a világra, amitől nem fogunk egyhamar szabadulni. Nemcsak Frake-Waterfield készít folytatásokat és spinoffokat a mesehorror-univerzumában, hanem más is kedvet kapott hasonlókhoz, így lesz Hamupipőke- és Miki egér-horror is. A sornak pedig itt nincs vége, mert jön A kis hableány rémmeseváltozata, amelyben Ariel nem mos, se nem mosolyog: nem egy ártatlan lány, aki a szabadságra és a felszínre vágyik, hanem egy igazi vamp, aki megbabonázza a férfiakat a szépségével, hogy aztán lecsapjon rájuk a lehető legvéresebb módon. Alább megtekinthetitek a film plakátját, ITT pedig megnézhetitek a roppant ritmustalan és feszültségmentes előzetest, amit a pornófilmek modorában vágtak össze. (Beágyazni nem tudjuk sajnos, a gyártó, az MSR Media International nem tette lehetővé a hivatalos oldalán.)

Ez A kis hableány vállaltan a Hans Christian Andersen által írt mesét dolgozza fel, nem a Disney-adaptációkat gyalázza. Ugye abban van egy herceg, akibe szerelmes lesz Ariel. A horrorváltozatban a beszédes nevű Dr. Eric Prince az egyik főszereplő, aki archeológus. Eric egy nap hatalmas felfedezést tesz a Karib-tenger kis szigetén: egy emberi történelem előtti fejlett civilizáció nyomaira bukkan. Ez nem Aquaman birodalma, hanem valami más, valami borzalmasabb. Aurora Bey, a rejtélyes és gyönyörű nő viszont első látásra cseppet sem borzalmas, úgyhogy el is csavarja Eric fejét. Csakhogy Aurora felbukkanásával felszaporodnak a furcsa észlelések, sokan arról számolnak be, hogy sellőket láttak. Ráadásul sorra tűnnek el az emberek rejtélyes körülmények között. Nem nehéz összerakni, hogy mi lehet a helyzet, avagy Aurorát nem véletlenül nem Arielnek hívják ebben a sztoriban.

Az R-besorolású, sok vért és meztelenséget is ígérő filmet Leigh Scott ("magnum opusai" a Transmorphers: Az alakváltók és a Piranha Sharks) rendezte, a főszerepeket pedig Lydia Helen, Mike Markoff és Jeff Denton játsszák (ugye milyen "impozáns" sztárgárda?). Egyelőre nincs konkrét premierdátum, de az tuti, hogy A kis hableány-horrort idén tervezik bemutatni.

A plakát forrása: MSR Media International

További cikkek a témában
Kommentek