Bár nem jön DLC az Assassin's Creed Mirage-hoz, a Ubisoftnak már van ötlete, hogyan bővítse tovább a játék sztoriját

Ez még nem a búcsú volt

Bár nem jön DLC az Assassin's Creed Mirage-hoz, a Ubisoftnak már van ötlete, hogyan bővítse tovább a játék sztoriját

Az Assassin's Creed Mirage nemcsak megtörte a hároméves csendet, ami a Valhalla után következett a franchise-ban, hanem felüdülésként is hatott a monumentális RPG-k után, hiszen ez egy klasszikusabb, régi vágású epizód, egyúttal rövidebb és kisebb volumenű is. A Ubisoft egyelőre nem tervez DLC-ket a Mirage-hoz, de van más a fejlesztők tarsolyában, avagy Basimmal, a hőssel még fogunk találkozni.

Ma Redditen volt egy közönségtalálkozó, amelynek keretében lehetett kérdezni bármit Stephane Boudon és Jean-Luc Sala alkotóktól. Az egyik felhasználó azt firtatta, hogy ha már ilyen jól fogadta a közönség a játékot, akkor esetleg nincs-e tervben valamilyen DLC vagy sztorit bővítő kiegészítő. Boudon a következő választ írta: "Felvillanyozóak a Mirage-ra érkezett reakciók! Alapvetően úgy terveztük meg a Mirage-t mint egy egyedülálló élményt, tehát nincs porondon semmilyen DLC. Ugyanakkor az biztos, hogy vannak ötleteink arra vonatkozóan, hogyan lehetne kibővíteni Basim sztoriját. De egyelőre nincs tervben semmilyen megjelenés utáni tartalom a Mirage-hoz."

A tavaly ősszel megjelent Assassin's Creedhez érkezett azért pár tartalom a premierjét követően, igaz, ezek ingyenes frissítések voltak: 2023 decemberében például New Game Plusszal, idén februárban pedig a Full Synchronization nevű hardcore móddal bővült a játék. Hőse, Basim pedig nem ebben lépett színre először: a Valhallában már tiszteletét tette. Úgyhogy akár további projektekben is felbukkanhat.

A Mirage után még számtalan Assassin's Creed-játék érkezik, legutóbb a Hexe munkacímű boszorkányos részről szivárgott ki sok-sok izgalmas infó. A Mirage pedig pár napig még ingyen kipróbálható.

További cikkek a témában

Assassin's Creed Mirage

Ubisoft Bordeaux | 2023. október 5.
  • Platform
  • XboxSeries
  • XboxOne
  • PS4
  • PS5
  • PC
Kommentek