Újabb nagy név csatlakozott a Wednesday 2. évadának szereplőgárdájához, de ő egy titkos szerepben

HBO-s sikersorozat után Netflix-sikersorozatra írt alá a színésznő

Újabb nagy név csatlakozott a Wednesday 2. évadának szereplőgárdájához, de ő egy titkos szerepben - Wednesday - 2. évad

Nemsokára elkezdik forgatni a Wednesday folytatását, és ennek megfelelően érkeznek a hírek a sikersorozathoz csatlakozó új színészekről. Most kiderült, hogy a Westworldben Maeve-et játszó és sok más népszerű alkotásból ismert Thandiwe Newton is megmártózik az Addams család és Tim Burton gótikus világában. Az talány, hogy vajon a Nevermore Akadémia egy új tanárát, esetleg Gomezék régi iskolatársát, vagy teljesen másféle karaktert játszik-e majd, a színésznő karakteréről ugyanis semmit nem árultak el egyelőre.

Pár nappal ezelőtt Steve Buscemi is csatlakozott a Wednesday gárdájához, de róla már lehet is tudni, hogy kit fog játszani (az iskola igazgatóját), és Newtonnal ellentétben ő nem először dolgozik együtt Burtonnel, szerepelt a rendező 2003-as fantasy-drámájában, a Nagy halban is. A direktor az első évadból csak négy epizódot rendezett amellett, hogy executive producer volt, de a sorozatot az ő, a galád családhoz amúgy is közelálló stílusára alapozták. A Wednesday aztán hatalmas siker lett a Netflixen 2022 végén, és hatalmas sztárt varázsolt a címszerepet játszó Jenna Ortegából, így nem volt kérdés, hogy zöld utat kap-e a második évad.

A folytatás előkészületeit a hollywoodi duplasztájk tavaly nagyban hátráltatta, illetve Ortega is el volt foglalva azzal, hogy közös filmet forgatott Burtonnel (a szeptemberben érkező Beetlejuice 2-t), azonban idén már elindulhat a munka, a hírek szerint április legvégén. Az első évad kapcsán anno némi kritikát megfogalmazó színésznő januárban elmondta, hogy elégedett az új szkriptekkel: "[M]ég inkább elmegyünk egy kicsit a horror irányába a továbbiakban. Nagyon, nagyon izgalmas dolog ez, mert a teljes sorozatot tekintve szükséges, hogy Wednesday-nek legyen azért egyfajta történetíve. Igaz, ő amúgy soha nem változik, ez a csodálatos ebben a karakterben" - fejtegette Ortega, aki szerint ezúttal is számíthatunk pár nagyon jó egysorosra, és úgy véli, hogy az epizódok egy kicsit filmszerűbbek lesznek.

További cikkek a témában
Kommentek