Még a Flash-figurák is mennek a kukába: Mégsem készül el az a részletgazdag Barry Allen-játék, amit Ezra Millerről mintáztak

Ezt is bukta

Még a Flash-figurák is mennek a kukába: Mégsem készül el az a részletgazdag Barry Allen-játék, amit Ezra Millerről mintáztak - Flash: A Villám

A tavalyi év egyik legnagyobb bukása volt a Flash: A Villám, amelyben Ezra Miller visszatért Barry Allen szerepében, na meg Michael Keaton is Batmanként. Millerért persze nem sokan lelkesedtek a közelmúltbeli balhéi miatt, hiszen az egykori feltörekvő sztárt betöréssel, kiskorúak veszélyeztetésével, testi sértéssel vádolták meg. Ez majdnem a Flash bemutatását is meghiúsította, de a Warner Bros. fejesei és a színész csak hajlottak a kompromisszumokra annak érdekében, hogy ne vesszen kárba a többi szereplő és stábtag munkája. Miller viszont azt nem úszta meg, hogy kukázzák a kapcsolódó igen részletes Flash-figuráját.

A Hot Toys dobta volna a piacra az Ezra Millerre hasonlító Barry Allen-figurát és annak Deluxe változatát. Alább meg is tekinthettek ezekről néhány képet, beágyaztuk a cikkbe a bejegyzést, amelyben megosztották őket. A Hot Toys indoklása szerint ez nem az ő döntésük, rajtuk kívül álló piaci körülmények miatt kellett törölni a terméket egyébként egy Vasember-figurával együtt. Ez utóbbi is látható az alábbi X-bejegyzésben. Szóval nem tudjuk pontosan, mi áll ennek a hátterében, de elképzelhető, hogy az üzleti okok (például, hogy esetlegesen nem volt elég nagy igény a játékokra az előrendelések alapján) mellett Miller balhéi is közrejátszanak ebben.

A Flash: A Villám 200M–220M$ büdzséje ellenében 271,3M$-t termelt globálisan, a marketinggel és egyéb járulékokkal együtt még nagyobb bukásként könyvelhette el a Warner, mint amilyennek látszik az említett konkrét számok alapján. Miller már biztosan nem tér vissza Barryként a DC Moziverzumban, mivel James Gunnék rebootot hajtanak végre. Sőt, a színész bukta az egyik szerepet az Invincible – Legyőzhetetlenben is.

Ellenben Andy Muschiettire, a Flash rendezőjére még számít a DC, ő veszi kezelésbe a Batmanre és Robinra fókuszáló The Brave and the Bold című DCU-filmet is.

További cikkek a témában

Flash: A Villám

DC Studios | 2023. június 15.
Kommentek