Nem publikált

SsangYong Torres EVX: Mindenből a legjobb

Az elismert dél-koreai autógyártó, a SsangYong, mára a kiváló minőségű és rendkívüli teljesítményű összkerékhajtású járművek szinonimájává vált. Most pedig bemutatkozik egy új korszak ikonikus tagja, a Torres EVX: egy stílusos és karakteres városi terepjáró, mely teljesen elektromos meghajtással rendelkezik. Egyedülálló kialakítása és lenyűgöző formatervezése magával ragadóvá teszi, miközben a kalandok és az izgalmas utazások felé csábítja azokat, akik vágyakoznak az új élményekre. Ez a lenyűgöző jármű három az egyben elektromos hajtási rendszerrel rendelkezik, ami még tisztább energiával és páratlan vezetési élménnyel ajándékozza meg vezetőjét. A SsangYong új modellje már elérhető a Wallis Motor kínálatában.

Eredeti karakter, dinamikus megjelenés

A Torres EVX nem csupán egy autó, hanem egy életstílus. A modern formatervezés és a terepjáró stílusjegyek ötvözete határozza meg a jármű ikonikus külső megjelenését. A lendületes vonalvezetés dinamikussá teszi az autót, miközben karakteres formákkal igazi erőt sugároz. Az autó kerekeit háromféle könnyűfém keréktárcsa közül választhatjuk, amelyek között a Diamond Cut változat is elérhető. Az utastér szűk elemekből építkezik, mégis tágas és funkcionális, így maximális praktikumot és használhatóságot kínál az utasoknak. A rejtett padló alatti rekesz további tárolóhelyet biztosít a személyes holmiknak és egyéb csomagoknak, ezzel még több helyet adva az utastérnek.

Bogdán János Zoltán SSANGYONG és ISUZU értékesítési vezetője kiemelte, hogy Torres EVX további előnye, hogy fejlett vezetőtámogató rendszerekkel (ADAS) és intelligens adaptív sebességtartó automatikával van felszerelve, így biztonságosabbá és könnyebbé teszi a vezetést. A 12,3 hüvelykes digitális műszerfal és érintőképernyős multimédia- és navigációs rendszer lenyűgöző méretben és részletességgel jeleníti meg az összes nélkülözhetetlen menetinformációt. Az AVR 360 fokos kamerarendszernek köszönhetően pedig a vezető mindig áttekintheti környezetét, így a közlekedés és a parkolás is biztonságosabbá válik.

Elektromos hajtás, szuverén teljesítmény

A jármű kiváló teljesítményének alapját egy fejlett elektromos hajtási rendszer és egy újgenerációs akkumulátor biztosítja. Ez a lítium-ion foszfát akkumulátor nemcsak biztonságos és tartós, de ellenálló is, így nem jelent tűzveszélyt, és ellenáll a külső fizikai hatásoknak. A három-az-egyben elektromos hajtáslánc rendszernek köszönhetően a Torres EVX kiváló teljesítményt nyújt, amelynek 339 Nm maximális forgatónyomatéka és 152,2 kW csúcsteljesítménye egyenletes és takarékos hajtást biztosít. Bogdán János Zoltán hangsúlyozta, hogy az új generációs akkumulátor innovatív „cell-to-pack” (CTP) technológiája nagyobb energetikai hatásfokot és fokozott biztonságot eredményez, így a jármű hosszabb távokon is hatékonyan és megbízhatóan működik, akár bármilyen terepen. A vonzásképessége révén pedig még a nehéz teherrel is könnyedén megbirkózik, hiszen másfél tonnás (1500 kg) vontatási képességgel rendelkezik.

Biztonság mindenekelőtt

A közlekedés minden egyes pillanatában kiemelten fontos a biztonság és a Torres EVX ezt minden szempontból maximálisan biztosítja. A jármű modern kialakítása és szerkezete, mely során a legújabb technológiákat alkalmazzák, garantálja a vezető és az utasok teljeskörű védelmét. A speciális vázszerkezet, amely nagy részben nagy szakítószilárdságú acélötvözetekből épül fel, kiemelkedő stabilitást és ellenállóságot nyújt, így a jármű még a legkeményebb ütközések esetén is hatékonyan védi az utasokat. Emellett a 8 légzsák és az AEB rendszer további biztonsági funkciókat jelentenek, gondoskodva arról, hogy minden helyzetben a legmagasabb szintű védelemben részesüljenek az autóban tartózkodók.

A gépjármű nemcsak a passzív biztonságra, hanem az aktív biztonsági funkciókra is nagy hangsúlyt fektet. Az AEB rendszer például olyan helyzetekben támogatja a vezetőt, amikor az azonnali beavatkozásra van szükség az ütközés elkerülése érdekében, például egy kereszteződésben vagy az előzés közben. Ezáltal a jármű nemcsak védelmet nyújt baleset esetén, hanem aktívan segíti azok elkerülését is, garantálva ezzel az utazások biztonságát és nyugalmát – mondta el Bogdán János Zoltán.

agrotrend.hu / SsangYong

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés