Bruce Willis olyan nagyvonalú volt az Armageddon forgatásán, hogy egy csomó pénzt beleadott egy heti nyereményjátékba, amit a stáb tagjainak szerveztek

Nem csak a karaktere volt nemes lelkű

Bruce Willis olyan nagyvonalú volt az Armageddon forgatásán, hogy egy csomó pénzt beleadott egy heti nyereményjátékba, amit a stáb tagjainak szerveztek

Az idén 26 éves Armageddon a kilencvenes évek nagy katasztrófafilmje volt, amelynek sztorija már akkor is igen klisésnek számított, avagy egy üstökös fog becsapódni a Földbe, hacsak pár hős (amerikai) meg nem akadályozza ezt. Michael Bay őrült rendezése és az impozáns szereplőgárda gondoskodtak arról, hogy "befogjuk a pofánkat és élvezzük" az Armageddont. Bruce Willis karizmatikus Harryje a szereplőgárda és a film gerincét képezi, és nemcsak a karakter, hanem maga Willis is igazi hősként viselkedett a forgatáson Jerry Bruckheimer producer elmondása szerint.

A producer a People-nek nyilatkozott, mesélte el az anekdotát. Elmondása szerint Willis minden hétnek a végén jelentős összeggel járult hozzá egy közös kasszához, amelyet a stábnak szántak. Ebből egy nyereményjáték keretében hetente sorsoltak ki jutalmakat a szakembereknek, hogy honorálják a munkájukat. Bruckheimer így emlékezett vissza az egykori akciósztár nemes cselekedetére:

"Bruce nagyon rendes fickó. Igen nagylelkűen viselkedett a stábbal szemben. Rendszeresen kisorsoltak bizonyos összegeket, ő pedig rengeteg pénzzel járult hozzá a nyereményalaphoz, így a stábtagok mindig hazavihettek valamilyen szép summát az adott hétnek a végén, bárki lehetett nyertes."

Willist az utóbbi években diagnosztizálták először afáziával, majd frontotemporális demenciával, vagyis egy súlyos betegséggel, ami az emlékező- és beszédkészség romlását eredményezi. Így a színész már visszavonult, családja körében tölti békés mindennapjait. A People jelentése szerint a napokban a Ponyvaregény 30. évfordulója alkalmából volt egy ünnepi esemény és vetítés Hollywoodban, de ezen sem vett részt Willis, helyette felesége, Emma és az előző házasságából származó lánya, Tallulah mentek el a rendezvényre.

Bruckheimer egyébként a közelmúltban osztott meg örömteli híreket A Karib-tenger kalózai és a Top Gun franchise-okkal kapcsolatban, sőt A nemzet aranya 3-ról is beszélt.

További cikkek a témában
Kommentek