A tél katonáját is zárójelbe teszik a Deadpool és Wolverine akciójelenetei

A tél katonáját is zárójelbe teszik a Deadpool és Wolverine akciójelenetei

Ha csak fele olyan jó lesz, mint az Amerika Kapitány második felvonása ezen a téren, már akkor is nagyon jól fogunk szórakozni.

Deadpool megalkotója, Rob Liefeld nem győzött áradozni az új Marvel-filmről, és ennek apropóján még az MCU egyik legjobb alkotásával, az Amerika Kapitány: A tél katonájával (Captain America: The Winter Soldier) is összehasonlította.

„Mindenkinek elmondtam, hogy milyen nagyszerű, és ez a legjobb akciófilm A tél katonája óta. Az autós, meg az erdei jelenetek! A ********** harc! Ott lesz minden idők legjobb képregényfilmjei között!”

Liefeld Fabian Niciezával közösen hozta létre Deadpool karakterét, és a szájhős először a New Mutants 98. számában jelent meg 1990-ben.

A harmadik Deadpool-filmben, amelynek hivatalos címe Deadpool és Wolverine, Ryan Reynolds Wade Wilsonját elrabolja az Idővariációs Hatóság egyik új ügynöke, akit az Utódlásból ismerős Matthew Macfadyen alakít, miközben a különböző idősíkokban tett kiruccanása során néhány ismerős arccal is találkozik.

Kezdetnek, ahogy a film címe is sugallja, ott van Hugh Jackman Rozsomákja, valamint Jennifer Garner Elektrája – őt legutóbb a 2003-as Daredevil-filmben láthattunk –, akiket egyelőre még nem nagyon tudunk hova tenni, de az biztos, hogy az X-Men egyik legismertebb alakjával alaposan meggyűlik majd a baja Deadpoolnak. Karan Soni szerint (Dopinder volt az első két epizódban) pedig rengeteg meglepetést tartogat a harmadik felvonás.

„Mondjuk úgy, hogy sokan utaztak Londonba (ahol a filmet forgatták).”

Ezeket olvastad már?

Azt pedig, hogy mire számíthatunk még a filmtől, az új trailer fedte fel, és ezek alapján egy leszámolással is számolnunk kell, hiszen a két főhős életét Emma Corrin titokzatos gonosztevője keseríti majd meg, akiről már kiderült, hogy kicsoda.

A Deadpool & Wolverine július július 26-án debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár