A sorozat hatására még a halottnak hitt Fallout 76 is feltámadt

A sorozat hatására még a halottnak hitt Fallout 76 is feltámadt

Milliókat vonz a Fallout franchise, mióta elindult a sorozat, ezzel pedig a Fallout 76 jövője is biztosítva lett.

Az Amazon Prime Video Fallout adaptációja hatalmas sikernek örvend, és a megjelenése óta egyre többen vágnak bele miatta a játékokba is. A Fallout Shelter brutális mennyiségű pénzt hozott a konyhára, mióta elindult a sorozat. A Fallout 4 a múlt héten a legtöbbet eladott játék volt Európában, és a 7. legjátszottabb játék volt a Steamen. De ha ez sem lenne elég, akkor még az évek óta sokak szemében halottnak vélt Fallout 76-ot is képes volt feltámasztani a tévés műsor. Ami valljuk be, már önmagában is elképesztő fejlemény lenne, hát még az előzőekkel együtt mekkora!

A Bethesda időzítése egyébként tökéletes volt ezzel a játékkal, mert pont a sorozat kiadásakor indult el a teszt szervereken a Skyline Valley nevű kiegészítő bétája. A 2018-as MMORPG rendszeresen frissült a megjelenése óta extra tartalmakkal, azonban egészen eddig nem bővült a térképe. A méretes frissítés viszont végre ezt is magával hozta. Bár nem elérhető még mindenkinek, arra pont elég volt a Skyline Valley híre, hogy a régi játékosokat visszacsábítsa, az újak elé pedig belebegtesse a reményt, hogy érdemes lesz ezzel a játékkal hosszú távon tervezniük, mert júniustól még több jóság vár rájuk.

Ezeket olvastad már?

Ennek megfelelően tegnap nem kevesebb mint egymillió játékos döntött úgy, hogy a Fallout 76-ban meglátogatja Appalachiát. A Bethesda Game Studios szerint ezen felül még további négymillió játékos döntött úgy az elmúlt egy hétben, hogy ad egy esélyt valamely Fallout játéknak. Tehát a sorozat sikere egyértelműen pozitív hatással van a franchise eladásaira, ez pedig még több okot ad a Bethesdának arra, hogy törődjön ezekkel a címekkel. Kár, hogy ez a törekvésük minden idők egyik legambíciózusabb modjának a késéséhez vezetett. De legalább a Fallout 76 rajongói örülhetnek, mert a Bethesda újabb stúdiókat állít rá a játék fejlesztésére. Valamit valamiért.

Kövess Minket!



Gamer szótár