Az ingyenes next-gen update miatt egyelőre nem jelenhet meg a Fallout London

Az ingyenes next-gen update miatt egyelőre nem jelenhet meg a Fallout London

Az ingyenes frissítés mindenkinek tetszik, de az már nem, hogy emiatt egy másik projekt komoly csorbát szenvedett.

Dean Carter, a Team Folon munkatársa, a várva várt Fallout London mod projektvezetője elmesélte hogyan húzta keresztül a Bethesda a számításaikat a negyedik részhez bejelentett next-gen frissítéssel. A csapatot derült égből villámcsapásként érte a hír, és nem is titkolták csalódottságukat.

Ezeket olvastad már?

Carter a BBC-nek adott interjúban osztotta meg, hogy az április 25-én megjelenő next-gen update teljes mértékben felülírta a Folon fejlesztési ütemtervét. Elmondása szerint csapata nem kapott semmilyen információt a Bethesdától ezzel a kiegészítővel kapcsolatban, ezért nem tehettek mást, minthogy eltolják a saját munkájukat. Folon azt kívánja, bárcsak figyelmeztették volna őket előre.

„Szóval ez, jobb kifejezés híján, valamennyire átvert minket. A következő a helyzet: véletlenszerűen jelentették be, hogy április 25-én jelenik meg.” – mondta Carter.

Évek óta tervezik, és javában készült a London mod a Fallout 4-hez. Bár nem egy hivatalos frissítésről van szó, a 2018-ban megjelent Fallout 76 óta a franchise egyik legígéretesebb adalékának számított. A mod 2024. április 23-án látott volna napvilágot, egészen addig, amíg a Bethesda le nem dobta az atomot. Ennek hatására nem maradt más választásuk, mint eltolni a London premierjét.

„Titoktartási megállapodásokat írtunk alá nagy cégekkel. Miért nem tettük ezt meg most is? Mondhatták volna, hogy 'nézd, ekkor jön ki, ahelyett, hogy csak úgy a semmiből váratlanul bejelentették volna...”

A Fallout 4-hez érkező next-gen frissítés mindegyik platformon – PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X | S – komoly változtatásokat eszközöl. Stabilabb lesz a játék, jó néhány hibajavítást is magával hoz, de megjön végre a 60fps támogatás, illetve egyes küldetések frissülnek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Ez egy régóta várt frissítés, és az update, valamint a sorozat népszerűségének hatására rengetegen térnek majd vissza a pusztaságba.

A Fallout London eközben egyelőre még nem kapott új megjelenési dátumot.

Kövess Minket!



Gamer szótár