Steam heti-ajánlatok: Húzd be Mortal Kombatot vagy a Frostpunkot jóval olcsóbban

Steam heti-ajánlatok: Húzd be Mortal Kombatot vagy a Frostpunkot jóval olcsóbban

Lassan olyan biztos, mint ahogyan a nappalokat követik az éjszakák, hogy egy újabb hét csak egy dolgot jelent: a Steam Weeklong Deals-nak köszönhetően ismét egy tucat kedvezményt kapunk.

Mint mindig, most is egy csomó zseniális játékot áraztak le, és a legjobb mindig az egészben, hogy a mindenféle műfaj kedvelői megtalálják ilyenkor a számításaikat, beleértve a tripla A-s alkotásoktól kezdve egészen az indie címekig.

A nagy újdonság ezen a héten a 7 Days to Die, amely 11 esztendő után lépett ki a korai hozzáférésű státusztból és végre megjelent az 1.0-ás verziója. Ezt most például 76%-kal olcsóbban tudjátok bezsebelni. Ez azért is figyelemre méltó, mert a fejlesztők korábban megerősítették, hogy a teljes kiadáshoz a "régi" játékosoknak is be kell szerezniük a legújabb példányt. Ez a hatalmas kedvezmény egészen április 29-ig tart, és valószínűleg utána biztosan nem lesz még egy darabig ilyen olcsó. Ha megtetszett valami a listán, ne feledd, hogy gyorsan kell cselekedned, mivel ezek a heti Steam-ajánlatok vasárnapig érvényesek csak.

Ezeket olvastad már?

Melyek a legjobb Steam-ajánlatok ezen a héten?

Érdemes lehet lecsapni a bolondos Teardown-ra, amelyet 30%-kal kevesebbért szerezhettek most meg. A játék célja a rablások megtervezése és végrehajtása, méghozzá a kreativitás, a problémamegoldóképesség és a nyers erő felhasználásával. A forgatókönyvek egyre nehezebbé és őrültebbé válnak a szintek során, de eközben mindent elpusztíthatsz, amit csak látsz, szóval ez olyanoknak való, akik igazi kikapcsolódásra vágynak.

Másoknak az IXION lehet a befutó. A kihívásokkal teli űrkaland, egy vérbeli városépítő játék és most 50%-kal olcsóbban a tiéd lehet. Eközben a zseniális, narratívában gazdag sci-fi kalandjátékot, a Tacomát 70%-os kedvezménnyel dobálják a vevők után. Ha pedig a nyugodtabb játékokat kedveled, a kiváló Anno 1800 75%-os kedvezménnyel kapható, és a DLC-ket is kedvezményesen vásárolhatod meg hozzá.

Azonban ez még nem minden, összeszedtük nektek a további 10 legjobb ajánlatot erről a hétről – kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


The Riftbreaker 29,99 dollár helyett most csak 17,99

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN