A Cities: Skylines II javítása újabb hibát hozott magával

2024. április 23.
14.0731
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az első Cities: Skylines II DLC-t, a Beach Propertiest mostanra kivették az értékesítésből és a játékosoknak a Colossal Order visszatéríti a pénzt, de a játékból való eltávolítása véletlenül egy új hibát okozott.

Többen arról számoltak be, hogy városaikban a lakó- és üdülőövezetek átalakultak, a kizárólag a Beach Properties számára készült építmények helyére szürke blokkok kerültek. A Colossal Order közölte, azt szerették volna, ha a DLC elemei hozzáférhetőek maradnak, amíg nem építik be az alapjátékba, de néhány jogosultság inaktív és ez okozza a problémát.

A szürke épületek problémájára keresik az ideiglenes megoldást, a végleges javítás pedig már készül, hamarosan tesztelhetik, de csak két-három héten belül számíthatunk rá. A Colossal Order közösségi menedzsere, Samantha Woods azt javasolja, hogy ne töltsünk be olyan városokat, amelyekben sok vízparti zóna található.
Cities: Skylines II DLC-t, a Beach Propertiest mostanra kivették az értékesítésből és a játékosoknak a Colossal Order visszatéríti a pénzt, de a játékból való eltávolítása véletlenül egy új hibát okozott.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 hete és 2 napja

A legjobbakkal is előfordul. Hát még velük. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 hete és 2 napja

Valaki meglepődött? röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Brutális. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Mintha a Microsoft csinálná. röhögő smiley

válasz erre
Cities: Skylines II
18.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja