szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nő arra akarta rávenni Baldwint, hogy mondja ki: „Szabad Palesztinát”, valamint bűnözőnek és gyilkosnak nevezte a színészt.

Egy nő hosszasan zaklatta Alec Baldwint egy kávézóban, míg a színész végül ki nem verte a nő kezéből a telefont – számolt be az esetről a Yahoo News. Az incidensről videó is készült.

Ezen az látszik, hogy egy nő először megkérdezi a színészt, „Miért ölte meg azt a nőt?”, arra utalva, hogy a Rust című western forgatásán Baldwin pisztolyába éles lőszer került, így mikor a színész a kamera felé fordulva lőtt, ezzel Halyna Hutchins operatőr halálát okozta.

A felvételen hallható, ahogy a nő újra meg újra felszólítja Baldwint, mondja bele a kamerájába, hogy „Szabad Palesztinát”, majd újra arról kérdezi, miért is nem került börtönbe, miután megölte „azt a hölgyet”, és közli, Baldwin „ártatlan embereket küld rács mögé”, amivel alighanem arra céloz, hogy nemrég másfél év börtönre ítélték Hannah Gutierrez-Reedet, aki a forgatáson a fegyverekért volt felelős.

Baldwin egy idő után kitárja a kávézó ajtaját, és többször felszólítja a nőt, hogy távozzon, valamint arra kéri a kávézó személyzetét, hogy hívjanak rendőrt. A nő eközben azt mondja a pincérnek, „Tudod, hogy ez egy kib*szott bűnöző!”

A felvétel azzal ér véget, hogy Baldwin végül kiveri a nő kezéből a telefont.

Alec Baldwin ellen tavaly áprilisban egyszer már ejtették a gondatlan emberölés vádját, mondván, nem volt köze ahhoz, hogy a fegyverbe éles lőszer került, de nemrég újra vádat emeltek ellene ugyanebben az ügyben lőfegyver hanyag kezelése és a szükséges óvatosság hiánya miatt, a filmnek ugyanis Baldwin egyúttal a producere is.

Újra emberöléssel vádolják Alec Baldwint

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt ismét vádat emeltek Alec Baldwin színész-rendező ellen egy 2021. októberi filmforgatáson történt haláleset miatt.