eur:
389.21
usd:
361.44
bux:
67947.84
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: David Madison/Getty Images

Újabb ország utcai versenyével bővülhetne a Forma-1-es versenynaptár

Thaiföld szeretne Forma-1-es futamot rendezni - erősítette meg Szretta Tavizin miniszterelnök, miután találkozott Stefano Domenicalival, az F1 elnök-vezérigazgatójával.

"Thaiföldnek megvan az az adottsága, hogy képes legyen fogadni a Forma-1-et Bangkokban" - írta X oldalán a bangkoki egyeztetést követően. A kormányfő hozzátette: ha ez megvalósulna, nagyszerű emlékekkel távozhatnának a sorozat résztvevői, mert az ország rendelkezik a szükséges potenciállal, képességgel és a thaiföldiek vendégszeretőek.

A helyi sajtó egy szóvivőre hivatkozva arról számolt be, hogy utcai versenyt terveznek a régi városrészben.

Az F1 folyamatosan bővül, az idei versenynaptárban már 24 futam szerepel, de további növekedés is elképzelhető.

A Forma-1 már csak azért is érdekes lehet a thaiföldieknek, mert a williamses Alexander Albon révén van versenyzőjük a sorozatban.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×