PC-re és konzolokra érkezik majd a Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game

2024. április 22.
4.7051
Botyi profilja, adatai
Botyi
Új részletek derültek ki a Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Gameről, a legfontosabb, hogy Switchre, PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re is jön és egy hobbit életét vehetjük át egy idilli városkában.

A tavaly szeptemberben bejelentett játékot az új-zélandi Weta Workshop, főleg speciális effektekkel foglalkozó cég fejleszti, amely leginkább A Gyűrűk Ura és a Hobbit filmek kapcsán ismert és a Take-Two Private Division kiadója adja ki. A játékban létrehozhatjuk saját hobbitunkat, berendezhetjük otthonunkat és főzhetünk, halászhatunk, gyűjtögethetünk és kertészkedhetünk.

Kelly Tyson, a Weta Workshop gyártásvezetője szerint a Tales of the Shire egy hangulatos új dimenziót hoz a Középfölde megtapasztalásunkba és érdekes, hobbit-központú játékmenettel nyerné meg a felhasználókat. A friss trailer szerint még az idén megjelenik a legfőbb platformokra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Gameről, a legfontosabb, hogy Switchre, PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re is jön és egy hobbit életét vehetjük át egy idilli városkában.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 4 napja

De cuki. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Hangulatos, tetszik!

válasz erre
Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja