Három különálló vállalatra bomlik az Embracer Group

2024. április 22.
15.9041
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Embracer Group három vállalatra válik szét: Asmodee, Coffee Stain & Friends és Middle-earth Enterprises & Friends, ezek mindegyike különálló vállalatként lesz bejegyezve, jelentették be hétfőn.

A szétválási folyamat részeként az Embracer az Asmodee-n keresztül új megállapodást kötött 900 millió euróról (355 milliárd forint). Az Embracer szerint az ebből származó bevétel "a meglévő adósságok visszafizetésére és a fennmaradó Embracer-csoport tőkeáttételének csökkentésére szolgál".

Az Asmodee továbbra is társasjátékok, gyűjtői kártyák és digitális társasjátékok kiadójaként és forgalmazójaként fog működni 23 saját tulajdonú stúdióval. A Coffee Stain & Friends a PC-s, konzolos és mobilos játékokra fog összpontosítani, beleértve a free-to-play, élő szolgáltatást tartalmazó indie, AA címeket.

A Middle-earth Enterprises & Friends egy "kreatív erőmű lesz az AAA játékfejlesztés és kiadás területén PC / konzol számára" és a Gyűrűk Ura és a Tomb Raider IP-ket, valamint a Dead Island, a Metro és a Kingdom Come Deliverance (a folytatásról itt írtunk ) játékokat fogja birtokolni.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Mondjuk ebből mi nem sokat látunk majd. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 5 napja

Hát jah, el kell szeparálni a különböző szekciókat.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Ésszerű megoldás, az a helyzet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja