A 2K megnyerte a Lebron James tetoválóművésze által indított pert

2024. április 20.
16.9231
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K Games anyavállalata, a Take-Two pénteken sikeresen meggyőzött egy ohiói esküdtszéket arról, hogy Lebron James tetoválásainak ábrázolására engedéllyel rendelkezik, mivel megállapodott a képmása játékokban való felhasználásáról.

Jimmy Hayden, - aki olyan NBA-sztároknak is készített tetoválásokat, mint Shaquille O'Neal és Kyrie Irving, - először 2017-ben perelte be a Take-Twot. Azzal érvelt, hogy a stúdió megsértette a szerzői jogait azáltal, hogy a tetoválások megjelentek az NBA 2K több verziójában is.

A tetováló azt követően bátorodott fel, hogy korábban egy illinoisi esküdtszék 3750 dollár (1,3 millió forint) kártérítést ítélt meg egy tetoválóművésznek WWE 2K-s tetoválások megjelenítése miatt. A mostani ügyben az esküdtszék megállapította, hogy a Take-Two és az NBA, valamint a játékosok szakszervezete közötti, James képmásának felhasználására vonatkozó megállapodás magában foglalja a tetoválásainak ábrázolásához való jogot is.
5 hozzászólás

Moby Dick

1 hete és 6 napja

Most komolyan, valaki ezért pert indít? Mégis mi köze van hozzá. A tetoválás nem a művészé, hanem aki viseli.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 6 napja

Egyértelmű volt.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 6 napja

Kellett volna egy kis mellékes az arcnak. Nem jött össze. röhögő smiley Ennyi erővel a pólógyártó is perelhetne. Meg a palánkot gyártó cég is. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

1 hete és 6 napja

Hát nem csodálom. Nem is értem, mi alapján perelt. röhögő smiley

válasz erre

Jesszusom, milyen hülyeségekkel képesek foglalkozni az amcsik. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja