szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Harry Potter-sorozatból és a Fehér Lótuszból ismert színészeket kértek fel.

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, egyre biztosabbnak tűnik, hogy folytatódik a The Office sorozat, amelyet a magyar rajongók A hivatal címen ismerhetnek – írja a Hollywood Reporter. A lap értesülései szerint nem közvetlen folytatásról van szó, de ugyanabban az univerzumban játszódik majd az új kiadás, mint a korábbiak: a Ricky Gervaishez köthető brit, és a Steve Carellről ismert amerikai sorozat. 

Azt is tudni vélik, ki lesz az a két színész, akik a főszerepekben tűnnek majd fel, Domhnall Gleesont és Sabrina Impacciatorét kérhették fel a készítők. Előbbi ismerős lehet onnan, hogy a Harry Potter-filmekben ő játszotta Bill Weasley szerepét, de feltűnt a Star Wars-folytatástrilógiában is. Impacciatore pedig a Fehér Lótusz második évadában alakította a hotelmenedzser Valentinát, szerepéért Emmy-jelölést is kapott.

The Hollywood Reporter on Twitter: “The next iteration of #TheOffice is coming together. Sources say that the new take on the beloved comedy has cast the first two members of what will be the ensemble comedy with Sabrina Impacciatore and Domhnall Gleeson becoming the first two to join https://t.co/NgnlkbQgrz pic.twitter.com/4GwhZ7cy8n / Twitter”

The next iteration of #TheOffice is coming together. Sources say that the new take on the beloved comedy has cast the first two members of what will be the ensemble comedy with Sabrina Impacciatore and Domhnall Gleeson becoming the first two to join https://t.co/NgnlkbQgrz pic.twitter.com/4GwhZ7cy8n