szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ugyan csütörtök este véget ért a HVG Állásbörze a budapesti Papp László Sportarénában, péntek estig a munkaadók még várják az álláskeresőket az élő online állásbörzén, a hvgallasborze.hu oldalon. Több mint száz kiállító, több ezer állásajánlat, webelőadások és chatelés a munkaadókkal.

Aki a szerdai és csütörtöki állásbörzére nem tudott eljönni, pénteken késő délutánig még online kapcsolatba léphet a munkaadókkal chaten a hvgallasborze.hu oldalon. A virtuális standoknál leadhatod önéletrajzodat, megtekinheted a kiállítók által feltöltött videókat, posztereket, cégbemutatókat és persze böngészhetsz az állásajánlatok között.

Ezen kívül ma online előadásokon betekinthetsz a kulisszák mögé: megismerheted az egyes vállalatok mindennapjait, jövőbeni kollégáidat és felkészülési tanácsokat kaphatsz az állásinterjúra. Több kiállító nemcsak a toborzóit vonja be az előadásba, hanem a keresett szakterületeken dolgozó munkavállalóit. Ők első kézből adnak információt, milyen a cégnél dolgozni.

Ezek lesznek a pénteki online előadások:

9.30: A sokszínű Nemzeti Adó- és Vámhivatal

10.00: Bemutatkozik a Paramount

11.00: Ismerd meg jobban a Magyar Suzuki Zrt-t.

13.00: Waberer’s Cégcsoport előadása

13:30: Ceva-Phylaxia – 1300 kolléga az állategészségügy szolgálatában

14:00: Real estate – real success: építsd a karriered az Indotekkel!

Az állásbörze alatt a Jobline.hu standján bármilyen kérdést feltehetsz pályázásoddal kapcsolatban. Az önéletrajz-írással kapcsolatos kérdéseidet szakértő válaszolja meg.

Az állásbörzén a legtöbb állásajánlat közgazdász végzettségűeknek (pénzügy, számvitel, logisztika), mérnököknek, informatikusoknak, az idegen nyelveket jól beszélőknek szól, és szakmunkásokat is keresnek a cégek.

A kiállító cégek köre széles, megtalálható benne a pénzügytől, a kiskereskedelmen, az autóiparon, a logisztikán át a nemzetközi ügyféltámogató központokig több mint száz vállalat. A kiállítók listája ide kattintva tekinthető meg.

Ugyan ma este az online állásbörze véget ér, a kiállító munkaadók álláshirdetései még több mint egy hétig elérhetőek lesznek az oldalon.

Várunk a HVG Online Állásbörzén április 19-én az oldalunkon.