Hivatalosan is leleplezték a F1 24-et

2024. április 18.
4.6751
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az EA nyilvánosságra hozta az első információkat az EA Sports F1 24 című versenyjátékáról, amely május 31-én jelenik meg, hamarabb, mint a korábbi években és PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik.

A játék fő újdonsága az EA Sports Dynamic Handling, amelyet Max Verstappennel együttműködve fejlesztettek ki és sokkal realisztikusabb érzést ígér. A vezetési élményt továbbfejlesztett abroncsmodell, fejlett aerodinamikai szimuláció, valamint az új motor- és autóbeállítási lehetőségek fokozzák.

A meglévő pályákat továbbfejlesztették, az EA Silverstonet emelte ki, amely jelentős frissítést kapott a hiteles pontossága érdekében, de megújult a Circuit de Spa-Francorchamps, a Lusail International Circuit és a Jeddah Corniche Circuit.

A játékban lesz egy megújult karrier mód is, amelyben választhatunk egy feltörekvő F2 versenyzőt, egy legendás ikont, vagy egy egyéni karaktert. A F1 24 Standard Edition és egy kizárólag digitális Champions Edition változatban jelenik meg, utóbbi 3 nap korai hozzáférést is biztosít.

Nézd nagyban ezt a videót!



F1 24 című versenyjátékáról, amely május 31-én jelenik meg, hamarabb, mint a korábbi években és PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik.'>
3 hozzászólás

Mordorer

1 hete és 5 napja

Biztos hogy fogom csapatni!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Sok vátozás biztos nem lesz, mondjuk az utóbbi évben marha jó is volt már.

válasz erre

zender

1 hete és 6 napja

Nulla meglepetéssel.

válasz erre
F1 24
27.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mitüzenarádió profilja