Több mint 40 millióan szálltak vízre a Sea of Thieves tengerein

2024. április 18.
12.9121
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Microsoft tulajdonában lévő Rare szerdán jelentett be egy új mérföldkövet, - még a tizenkettedik szezon indulása és a játék április 30-i PS5-ös megjelenése előtt, - miszerint már több mint 40 millióan játszottak a Sea of Thieves-zel.

A kalózos témájú kooperatív multiplayer játék eredetileg 2018 márciusában jelent meg Xbox Onera és PC-re, amikor a Microsoft első exkluzív címeként az Xbox Game Passre is megérkezett. 2020 júliusában közölték, hogy több mint 15 millióan játszottak a címmel, ezzel megerősítve helyét az Xbox "legsikeresebb új IP-jeként".

A 40 milliós számot most Joe Neate, a Sea of Thieves vezető producere közölte, ez az Xboxos és a PC-s felhasználókat jelenti. Felidézte, az indulás óta több mint száz ingyenes frissítést adtak ki és még rengeteg újítást tartogatnak a jövőben.

Neate azt is kijelentette, izgatott, hogy még tovább bővíthetik a közösségüket, hiszen már csak napok választanak el minket a PlayStation 5-ös megjelenéstől. Elmondása szerint a PS-es béta jó fogadtatásban részesült és jók a visszjelzések.

Sea of Thieves-zel.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 5 napja

Én majd plusz egy fővel csatlakozom PS5-ön.

válasz erre

zender

1 hete és 5 napja

Nemsokára lesz az 50 is. kacsintó smiley

válasz erre

muki

1 hete és 6 napja

Kiváncsi leszek, a Playstation mennyivel dobja majd meg.

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljaRonalddo profilja