Logisztika Szakmai programokkal ünneplik a Logisztika Napját

Szakmai programokkal ünneplik a Logisztika Napját

autopro.hu | 2024.04.18 10:16

Szakmai programokkal ünneplik a Logisztika Napját

Fotó: KRPR.hu

Április 18-a a Logisztika Napja. Ilyenkor országhatáron innen és túl számos programmal találkozhatnak a logisztika iránt érdeklődők. Nagyszabású logisztikai konferenciát szervezett a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU).

A Logisztikai Napjának ünneplése Németországból származik, de már hazánkban is 12 éve ünnepelnek ezen a napon. Az eseményre idén szakmai szervezetek és oktatási intézmények is készültek, több szakmai konferenciát is időzítettek az alkalomra. A programok elsődleges célja évről évre hasonló: az érdeklődők betekintést nyerhessenek a szakmába. Ebben az időszakban szakmai szervezetek, oktatási intézmények és versenypiaci szereplők is gyakorta megnyitják kapuikat az érdeklődők számára, ráadásul rendszerint valamilyen szakmai programmal kiegészítve.

A Logisztika Napjához kapcsolódóan, idén a több mint 30 éves szakmai szervezet és Magyarország legnagyobb magánegyeteme közös szervezésben, Last-Mile Logisztikai Konferencia néven rendezett egész napos szakmai programot. Ennek a Budapesti Metropolitan Egyetem kampusza szolgált helyszínéül. A rendezvényen köszöntőt mondott Dr. Gyenge Balázs egyetemi docens, a Budapest Metropolitan Egyetem Gazdaságtudományi és Pénzügyi Intézetének vezetője. Az esemény házigazdája pedig Dr. Antoni Alfonz egyetemi docens, a Budapest Metropolitan Egyetem Gazdaságtudományi és Pénzügyi Intézetének logisztika szakirányának vezetője volt.

„A Logisztika Napja egy különleges alkalom, hiszen ilyenkor számos szakmai programmal találkozhatnak a terület iránt érdeklődők. A jeles dátumhoz kapcsolódva, a logisztika világának egy szűkebb szegmensébe, a Last-Mile és citylogisztika területeibe nyílt lehetőségünk idén egy mélyebb betekintést nyújtani, a Budapesti Metropolitan Egyetemmel közösen szervezett konferenciánk részeként” – mondta Dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke.

A konferencián az autopro.hu is jelen volt, az eseményen elhangzó előadásokról részletesebben későbbi cikkekben számolunk be.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink